MOPAN Suceava

Cântăreața Pink va face tot ce-i va sta în puteri pentru a se asigura că are „o viață de familie de succes”, pentru că ea a crescut într-o familie destrămată, potrivit contactmusic.com. Tatăl vedetei, Jim Moore, s-a despărțit de mama ei, Judy, înainte ca Pink să împlinească 10 ani. Acum ea este hotărâtă să nu-și lase fetița de patru ani să treacă prin axceeași experiență dureroasă.

„Iubesc să fiu mamă.”, a spus cântăreața în emisiunea ‘Good Morning America’, conform sursei citate. Ea a adăugat: „Cu mult timp în urmă am hotărât că vreau să am o viață de familie de succes, asta este prioritatea mea, ăsta este scopul principal al vieții mele.”

Însă relația lui Pink cu soțul ei, Carey Hart, nu a fost una perfectă de la început. El a călcat strâmb de câteva ori după ce s-au căsătorit, în 2006, iar în 2008 chiar s-au despărțit perntru o perioadă. Cei doi s-au împăcat cu puțin timp înainte de venirea pe lume a fetiței lor, Willow, în 2011.

Pink a mai spus, în cadrul aceleași emisiuni, că îi este destul de greu să se împartă între cariera muzicală și responsabilitățile de părinte și, deși soțul ei în vârstă de 40 de ani se comportă ca un copil uneori, și-ar dori să-și mărească familia cu încă un mebru.

„Simt că am doi copii acum!”, a glumit ea. „Mi-ar plăcea și un al treilea. Vreau să spun că soțul meu, Carey Hart, este un partener de viață și un tată minunat, dar uneori se comportă ca un copil!”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava