MOPAN Suceava

PNL Suceava a dat startul campaniei electorale exact la ora 00:00. Echipele de campanie ale PNL au fost însoțite de liderii județeni ai liberalilor suceveni și de candidații pentru funcțiile de Senat și Camera Deputaților. Alături de tinerii care au lipit primele afișe electorale s-au aflat președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, liderul organizației municipale, Ion Lungu și deputatul Ioan Balan. Printre cei care au lipit primele afișe a fost și liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, care a ținut să precizeze că PNL este primul pe buletinele de vot, primul la lipit afișe electorale și și-a exprimat convingerea că va fi primul și la rezultate.

Acțiuni similare cu cele din municipiul Suceava au avut loc în tot județul, candidații PNL pentru alegerile parlamentare publicând fotografii cu primele activități electorale, care au avut loc imediat după miezul nopții, printre aceștia numărându-se Dumitru Mihalescu, Daniel Cadariu, Steliana Miron sau RAdu Surugiu.

„Ca de fiecare dată, PNL este pe poziția unu pe buletinele de vot, aici la panou nu am mai văzut pe altcineva, suntem primii, și sper și sunt convins că vom rămâne pe poziția unu și la rezultate, ca și în primăvară. Așteptăm o campanie civilizată, cu soluții pentru România și pentru Suceava. Avem o echipă de oameni tineri, dinamici, iar misiunea noastră este să facem foarte mult teren, să stăm de vorbă cu oamenii. Avem lucruri pe care să le prezentăm în programul politic al PNL, lucruri interesante pe care oamenii le așteaptă, de la veniturile oamenilor, și mă refer la dublarea salariilor la medici și la profesori, și asta este politica de sprijin a acestor domenii, sănătate și educație, până la reducerea fiscalității pentru încurajarea mediului de afaceri. Și aici vorbim de reducerea numărului de taxe pentru că sunt o povară uriașă pe cei care au afaceri în România. Și sigur că avem foarte multe lucruri pentru Suceava. Ne interesează o legătură mai eficientă cu Bucureștiul, mai mulți bani pentru investiții, și să ne apropiem mai mult de Ardeal, pentru că România are o disproporție mare între Estul și Vestul țării și va trebui să beneficiem de asta și noi”, a spus Flutur. El a spus că pe perioada campaniei se așteaptă că echipa de candidați liberali să stea de vorbă cu cât mai multă lume. „Nu cu spectacole și fără festivisme. Să lucreze zi lumină, să stea de vorbă cu cât mai multă lume, cu  onestitate și bun simț”, a mai declarat liderul PNL Suceava.


Gheorghe Flutur a subliniat faptul că soluția pentru dezvoltarea Moldovei este PNL. „Ieșirea din sărăcie a Moldovei se face cu liberalism și liberali. PSD, de 27 de ani, a avut frâna de mână trasă pentru Moldova. Moldova este un fel de Teleorman al României. Este pe primul loc la sărăcie și trebuie să încerce cu liberalii. Asta este rețeta pentru Moldova. Ieșirea din sărăcie se face cu mai mult curaj și cu mai multă inițiativă”, a mai precizat Gheorghe Flutur.

PNL Suceava a început campania electorală la ora 00:00. Flutur, Lungu și Balan au dat startul campaniei în Suceava, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava