MOPAN Suceava

Actualul deputat Ioan Balan deschide lista PNL Suceava pentru alegerile parlamentare care vor avea loc în data de 11 decembrie 2016. Conducerea județeană a PNL Suceava a stabilit în ședința de miercuri forma finală a listelor pe care le vor prezenta la alegerile pentru Camera Deputaților și Senat. Ioan Balan va candida pentru al treilea mandat de deputat. Pe locul al doilea pe lista pentru Camera Deputaților se află primarul din Iacobeni, Angelica Fădor, urmată de realizatorul de televiziune Bogdan Gheorghiu. Pe locul patru pe lista va fi omul de afaceri rădăuțean Dumitru Mihalescul, în timp ce pe locul cinci a fost nominalizat actualul deputat Radu Surugiu. Pe locul șase apare numele fostului viceprimar al Sucevei și actual președinte interimat al PNL Rădăuți, Ovidiu Doroftei.
Lista PNL Suceava pentru Senat va fi deschisă, fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Suceava în perioada 2008 – 2012, Daniel Cadariu. Pe locul doi a fost nominalizată Steliana Miron, care candidează astfel pentru al doilea mandat de senator. Conducerea liberalilor suceveni a mai decis ca locul trei pe lista pentru Senat să fie ocupat de consilierul județean Radu Pentiuc.

După ședință, președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că cele două liste au fost votate în unanimitate. El a spus că liberalii consideră eligibile șase locuri de pe lista pentru Camera Deputaților și două de pe lista pentru Senat. „O primă dezbatere cu privire la listele de candidați a avut loc săptămâna trecută. Acum, după o săptămână au avut loc alte dezbateri cu privire la componența listelor, la final acestea fiind votate și aprobate în unanimitate. Pe listele PNL Suceava pentru alegerile parlamentare avem și oameni noi, dar și oameni cu experiență, candidați din toate zonele județului. Sunt convins că vor face o figură foarte bună ca parlamentari și că vor lucra pentru interesul cetățenilor județului Suceava”, a spus Gheorghe Flutur. El a apreciat faptul că pe lista PNL pentru Camera Deputaților se află un primar cu experiență, Angelica Fădor din Iacobeni. „Am avut o discuție cu primarii PNL din județ, care susțin această candidatură. Angelica Fădor este un primar bun, care a avut performanță, iar propunerea de a candida pentru Camera Deputaților a fost aplaudată la scenă deschisă de cei prezenți la ședința de ieri”, a mai spus liderul liberalilor suceveni. El a adăugat că pe listele PNL Suceava se află oameni cu experiență, atât în administrație cât și în domeniul economic.

PNL Suceava și-a desemnat candidații pentru alegerile generale. Bălan și Cadariu în pole- position la Cameră și Senat, 4.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.5/10 (2 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava