MOPAN Suceava

Luni, 25 aprilie, Partidul Mişcarea Populară Suceava (PMP) a depus, lista pentru Consiliul Judeţean, la Biroul Electoral Judeţean. Lista cuprinde 47 de persoane, dintre care 13 sînt femei iar 21 sunt tineri. Media de vârstă a candidaţilor este de 45 de ani. Liderul PMP Suceava, Corneliu Popovici, este de părere că la alegerile din iunie, Organizaţia va înregistra un scor surpriză nu pentru partid, ci pentru PSD şi PNL. « Avem o echipă de consilieri nouă cât se poate de bună. Am ţinut cont de glasul străzii de anul trecut de a crea culoar unor oameni noi în politica suceveană. Avem o echipă reprezentativă pentru toate zonele din judeţ iar ţinta pentru noi este una singură Bogdan Codreanu preşedine al Consiliului Judeţean Suceava. Credem în acest proiect avem semnale pozitive din teritoriu atât din partea administraţiilor locale cât şi a societăţii civile. Cred că pe data de 5 iunie PMP Suceava va face un scor surpriză nu pentru noi ci mai mult pentru PSD şi pentru PNL. În echipa lui Bogdan Codreanu sunt persoane noi precum Mihai Voloşeniuc căruia îi mulţumesc şi viceprimarul de Rădăuți Bogdan Nicolau și mulți alții”, a declarat Popovici.

Codreanu: ”Proiectele care pe care le-am transformat în fapte la Pojorâta mă îndreptățesc să candidez la CJ”

Candidatul PMP la fucția de președinte al Consiliului Județean, Bogdan Codreanu, care conduce primăria din Pojorâta, a ținut să mulțumească echipei PMP pentru încrederea acordată apreciind că ”proiectele care pe care le-am transformat în fapte la Pojorâta mă îndreptățesc să candidez la CJ”. ”Este o zi importantă atât pentru mine cât și pentru echipa din PMP. Vreau să mulţumesc PMP, colegilor mei şi tuturor bucovinenilor. Mizez pe susținerea lor şi consider că proiectele catre le-am transformat în fapte la Pojorâta mă îndreptăţesc să candidez pentru această funcţie. Ţi să vă spun că fac parte dintr-o echipă competitivă, puternică şi valoroasă, o echipă care are cea mai bună strtegie de dezvoltare pentru judeţul Suceava. Am adunat oameni cu experiență și în acelaşi timp tineri valoroşi care au venit cu entuziasm în această echipă şi care în domeniile lor de activitate au demonstrat că pot face performanță. Noi echipa din PMP o să facem o altfel de politică şi o să lăsăm faptele să vorbească în locul nostrum. Politica noastră va fi alta nu cea de atac la persoană şi promisiuni electorale. Consider că toți cei care doresc şi visează ca după 26 de ani județul Suceava să se afle printre cele mai bune judeţe din România şi nu în ultimul rând cei ce cred în oamenii de cuvânt vor fi alături de mine şi de echipa mea pentru a câștiga CJ Suceava. Nu îmi este frică de muncă sunt pregătit să fiu în slujba bucovinenilor”, a declarat Codreanu.

Lista PMP Suceava pentru Consiliul Județean este deschisă de Bogdan Codreanu
Lista PMP pentru CJ care cuprinde 47 de persoane este deschisă de primarul comunei Pojorîta, Bogdan Codreanu. Acesta va mai candida și pentru un nou mandat de primar. Următoarele patru poziţii sunt ocupate de Corneliu Popovici, Gheorghe Jucan, Sorin Voloşeniuc şi Marian Andronache. Marian Andronache este candidatul PMP la Primăria Suceava. Urmează Cristian Gheorghe Sidor, Nicoleta Simona Cobzariu, Toader Josan, Alexandra Toader, Petru Juravle Nistor, Costache Ștefan Șancariuc, Amalia Andra Hurjui, Constantin Floria, Bogdan Adrian Nicolau, Cristian Vancea, Dorel Țîmpău, Florin Șalar, Ioan Petrică Țarca, Anca Mihaela Gâtlan, Ioan Scotnițchi, Andreea Elena Niga, Ciprian Covașă, Ilie Strugar, Mihai Misiuc, Vasile Dan Dumitru, Mihaela Erhan, Ionel Pleșca, Angelica Pinzaru, Geanina Aurica Marcu, Ilie Nacu, Camelia Alina Irașoc, Nicoleta Botcov Schi, George Olari, Radu Constantin Reziuc, Floarea Baciu, Constantin Gogu, Mihai Macovei Opriș, Ionuț Moroșan, Nicoleta Velu Chirica, Costinel Gheorghiță Apetrei, Sergiu Șcheuleac, Paul Iulian Lupescu, Teodora Tehanciuc, Gabriela Margareta Solcan, George Ungurean, Ioan Ionuț Adomnicăi și Vasile Crihan.

Popovici anunță un scor surpriză la Consiliul Județean, 8.7 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.7/10 (3 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava