Concert pascal
MOPAN Suceava

Cu doar două etape înaintea încheierii sezonului regulat al Ligii Naţionale de handbal masculin, se ştie oarecum care sunt echipele care vor juca în turneul play-off, respectiv play-out. După înfrângerea cu Potaissa Turda, formaţia CSU Suceava va evolua după toate probabilităţile în turneul play-out. Schimbări în clasament se mai pot face, dar sunt relativ greu de crezut pentru ca Dunărea Călăraşi sau HC Vaslui să se „împiedice” cu CSM Satu Mare.
Potrivit regulamentului FRH pentru acest sezon competiţional, în turneul play-out vor juca ocupantele locurilor IX-XIV. Echipele vor intra în această fază a competiţiei cu punctele din meciurile directe. La sfârşitul acestui turneu, vor retrograda direct formaţiile situate pe locurile XIII şi XIV. Cum HC Adrian Petrea Reşiţa s-a retras din campionat, va retrograda direct numai gruparea clasată pe locul XIII.
Ocupantele locurilor XI şi XII vor evolua la un baraj de menţinere sau promovare cu echipele clasate pe locurile II şi III în cele două serii de Divizie A. În clasamentul play-out sistemul de desfăşurare este tur-retur.
Aşadar, potrivit actualului clasament al Ligii Naţionale de handbal masculin în turneul play-out vor juca echipele Steaua, CSM Focşani, CSM Satu Mare, CSM Făgăraş şi CSU Suceava. Adunând punctele realizate în etapele disputate până în prezent şi anticipând victoria Dunării Călăraşi la CSM Satu Mare, clasamentul play-out de start este următorul:

Play-out
1. CSU Suceava – 18 puncte
2. CSM Focşani – 16 puncte
3. Steaua – 15 puncte
4. CSM Făgăraş – 7 puncte
5. CSM Satu Mare – 1 punct.
Dacă totul va rămâne cum am anticipat, cele cinci echipe pe care le-am menţionat anterior vor evolua în turneul play-out, în mod normal CSM Satu Mare este formaţia care va retrograda direct din Liga Naţională. Pentru CSU Suceava, pentru a evita orice emoţie în ce priveşte retrogradarea sau dispute suplimentare de baraj, este foarte important să se claseze pe unul dintre primele două locuri ale clasamentului play-out.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava