Concert pascal
MOPAN Suceava

Prefectul de Suceava, Constantin Harasim, a solicitat tuturor autorităţilor locale din judeţ să se mobilizeze pentru a putea interveni, în sensul de a asigura condiţii corespunzătoare de aprovizionare a populaţiei cu alimente şi medicamente, asigurarea asistenţei medicale pentru bolnavi, transportul şcolarilor, sau intervenţii la incendii. Constantin Harasim a spus că aceste solicitări au fost făcute după ce meteorologii au emis o avertizare de cod galben de ger valabilă pentru judeţul Suceava de joi, 21 ianuarie şi până luni 25 ianuarie 2016.

Într-o adresă trimisă tuturor primăriilor din judeţ, prefectul le-a cerut primarilor să acorde o atenţie maximă la asigurarea funcţionării corespunzătoare a serviciilor publice de producere şi furnizare a agentului termic pentru încălzirea locuinţelor şi a instituţiilor publice, respectiv şcoli, creşe, grădiniţe sau, unităţi sanitare, dar şi a serviciilor de alimentare cu energie electrică, apă, gaz metan şi salubrizare.

„De asemenea, le-am solicitat tuturor primarilor să fie asigurată asistenţa pentru persoanele cele mai vulnerabile, respectiv cele fără adăpost, bătrâni, bolnavi, persoane cu dizabilităţi sau persoanele sărace. În acest sens primarii trebuie să se preocupe din timp de pregătirea spaţiilor de cazare care să poată fi folosite în situaţii de necesitate”, a arătat Constantin Harasim. El a mai spus că primarii trebuie să ia toate măsurile pentru asigurarea cantităţilor de combustibil necesare încălzirii şcolilor, grădiniţelor, unităţilor sanitare şi instituţiilor publice, dar şi pentru crearea condiţiilor pentru asigurarea asistenţei de specialitate la urgenţele medicale pe întreg teritoriul localităţilor pe care le conduc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava