MOPAN Suceava

Astăzi, 11 decembrie 2015, la sediul Guvernului României, a avut loc o primă întâlnire între premierul Dacian Cioloș, vicepremierul Costin Borc și reprezentanții Coaliției pentru Dezvoltarea României.

Discuțiile au vizat o trecere în revistă a principalelor proiecte ale CDR din cursul acestui an, continuarea mecansimelor de lucru convenite cu fostul guvern și reevaluarea obiectivelor comune guvern – mediul de afaceri.

În urma întrevederii de astăzi, s-a convenit ca aceste întâlniri să continue cu regularitate, în grupurile de lucru comune constituite la nivelul ministerelor și aflate în coordonarea vicepremierului Costin Borc.

De asemenea, în perioada următoare va fi stabilit un calendar de lucru comun, alături de obiective concrete.
Din partea CDR, la întalnirea de astăzi au participat: Dragoș Roșca, vicepreședinte RBL, Daniela Nemoianu, președinte AmCham, Florin Pogonaru, președinte AOAR, Eric Stab, președinte FIC.

Coaliția pentru Dezvoltarea României este o asociație a mediului de afaceri care cuprinde organizații importante de profil (AMCHAM, FIC, AOAR, RBL, camere de comerț bilaterale) și care are drept scop constituriea unei platforme comune de dialog pentru îmbunătățirea mediului de afaceri românesc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava