MOPAN Suceava

Autoritățile sucevene au început negocierile cu mai mulți operatori aerieni pentru introducerea unor zboruri de pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” Suceava către Bruxelles, Paris și destinații din Spania. Președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, a spus în ședința deliberativului județeană că aceste discuții au fost începute deja, dar că nu are acordul pentru a oferi mai multe informații.

Discuția pe tema unor noi zboruri externe din Suceava a plecat de la consilierul județean al PSD, Oana Pintilei, care a declarat în cadrul ședinței de ieri că a fost recent la Bruxelles, în Parlamentul European, în cadrul vizitei având și discuții cu români din județele Suceava și Botoșani, care au solicitat curse aeriene de pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” către capitala Belgiei. „Pe 2 sau 3 aprilie vom avea discuții cu un operator pentru deschiderea de noi destinații către Bruxelles, Paris sau spre Spania, dar momentan nu am acordul pentru a spune mai multe” a declarat președintele Consiliului Județean Suceava. El a subliniat că pentru ca aceste discuții să se concretizeze ar fi necesar să existe un număr mare de solicitanți, astfel încât companiile să aibă încredere să deschidă noi curse, la fel cum s-a întâmplat și pentru zborurile din Suceava către Marea Britanie și Italia.

Președintele CJ Suceava anunță posibile zboruri noi către Paris, Bruxelles și în Spania, 8.8 out of 10 based on 15 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.8/10 (15 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava