MOPAN Suceava

Comunicat de presă: „În prima lună a anului 2013, IULIUS MALL SUCEAVA aduce veşti bune pentru pasionaţii de shopping. Cei care doresc să-şi reînnoiască garderoba, să-şi completeze colecţiile de accesorii, să îşi facă un cadou parfumat sau să îşi îmbogăţească biblioteca sunt aşteptaţi în IULIUS MALL SUCEAVA la cumpărături mai ieftine cu până la 80%.

Clienţii care vor să îşi achiziţioneze piesele vestimentare mult visate vor găsi preţuri mai atractive cu până la 70% în magazinele Kenvelo şi Nichi Cristina Nichita. De asemenea, promoţii de până la 60% sunt la Be You, iar Dovani, Bigotti, Steilmann, Mari K, C&A şi Intersport au articole la care tarifele s-au înjumătăţit. Oferte cu până la 40% mai avantajoase propun şi Bellissima Fashion, Tobago, Reverse şi HV Street, iar lista magazinelor cu preţuri speciale continuă cu H&M, Janice, Luxor, Ely Alindor, Adidas şi America Skate.

Şi unităţile cu produse destinate prichindeilor au afişat surprizele colecţiilor de iarnă. Magazinul Louise îi răsfaţă pe cei mici cu articole mai ieftine cu până la 50%, Delia ’07 cu până la 40%, iar Evel Mod cu până la 20%.

Promoţiile colecţiilor de iarnă din IULIUS MALL continuă şi în magazinele de încălţăminte: Coly până la 80%, Leonardo până la 50% şi Salamander până la 30%. La capitolul lenjerie, Jolidon propune cumpărături cu până la 70% mai atrăgătoare, Sofiaman are preţuri mai mici cu până la 50%, iar Mondex îşi răsplăteşte clienţii fideli cu discount-uri tentante.

Pentru cei care adoră parfumurile şi cosmeticele, cumpărăturile la Sephora sunt cu până la 70% mai reduse. Clienţii care doresc bijuterii şi accesorii din magazinele IULIUS MALL sunt aşteptaţi la Sabrini şi Pechora cu promoţii de până la 50%, în timp ce Agora şi Stil Biju au pregătit oferte tentante.

Şi librăriile Nemira şi Cărtureşti au preţuri atractive, iar Valentini Bianco a tăiat până la 50% din tarife.

Urmăriţi-ne pe www.iuliusmall.com sau pe Facebook/Iulius Mall Suceava, unde veţi găsi lista completă a ofertelor promoţionale, actualizată săptămânal! Grăbiţi-vă! Lucrurile bune se termină repede!

IULIUS MALL SUCEAVA îi aşteaptă de bucovineni şi nu numai să se bucure din plin de sezonul ofertelor de iarnă, magazinele fiind pregătite să înceapă noul an cu promoţii fabuloase!”

Preţuri mai mici cu până la 80% în magazinele Iulius Mall Suceava, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava