Concert pascal
MOPAN Suceava

Prezența la urne în județul Suceava la alegerile parlamentare de anul acesta a fost mai slabă comparativ cu cea înregistrată în urmă cu patru ani. Potrivit datelor prezentate pentru ora 21:00, de către Biroul Electoral Central, la închiderea urnelor, prezența la urne de astăzi în județul Suceava a fost de 36,94%, 217.863 de alegători suceveni exprimându-și votul. Prezența la vot la alegerile parlamentare din anul 2012 a fost de 39,77%.
La aceste alegeri, pe listele permanente au votat 208.459 de alegători suceveni, la care se adaugă 8.575 de alegători pe listele suplimentare, precum și 829 de alegători care au votat folosind urna mobilă. De precizat că prezența la vot de astăzi din județul Suceava este sub media la nivel național, de 39,49%.
Potrivit datelor de la Biroul Electoral Central cei mai mulți suceveni s-au prezentat la vot în mediul rural. De asemenea, bărbații s-au prezentat în număr mai mare la vot comparativ cu femeile cu drept de vot din județul Suceava.
În ceea ce privește împărțirea după vârstă a alegătorilor suceveni care s-au prezentat la urne, se poate constata că cei mai mulți au fost cei cu vârsta între 45 și 64 de ani, atât la femei, cât și la bărbați. Tinerii cu vârste de la 19 la 24 de ani au reprezentat cel mai mic procent în totalul alegătorilor din județ care au votat astăzi la alegerile parlamentare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava