Concert pascal
MOPAN Suceava

Programul de reparaţii a străzilor din municipiul Suceava propus pentru acest an se desfăşoară conform graficului şi se face în baza bugetului de dezvoltare propus de primarul Ion Lungu şi susţinut de consilierii PNL. Afirmaţia a fost făcută de viceprimarul Lucian Harşovschi miercuri într-o conferinţă de presă. Harşovschi a arătat că în prezent se lucrează la reabilitarea totală a străzii Mihai Viteazu care va dispune în final şi de 261 de locuri de parcare. „S-au înlocuit şi reparat trotuarele. Avem peste 2.100 de metri liniari de bordură mică şi 1.750 de metri liniari de bordură mare urmând ca apoi să ridicăm la cotă căminele de canal şi să punem stratul de uzură. Strada va avea 261 de locuri de parcare conform avizării primite de la Poliţie”, a spus viceprimarul.

Se lucrează de asemenea, a spus Harşovschi, pe strada Narciselor, unde va fi turnat un covor asfaltic de peste 3.500 de metri pătraţi şi pe strada Gavril Tudoraş din Obcini care va dispune de un covor asfaltic de 5.400 de metri pătraţi. „Avem o problemă pe Leca Morariu pe acea porţiune de la Casa de Asigurări de Sănătate până pe strada Oituz porţiune de pietriş unde când plouă se adună apa şi era o problemă cu infiltraţiile. Împreună cu cei de la ACET cărora le mulţumesc am găsit o soluţie tehnică. Se lucrează acum la acea porţiune astfel încât o să avem o zonă reabilitată complet. Vorbim de peste 800 de metri pătraţi de asfalt”, a explicat Harşovschi. Viceprimarul a mai spus că s-a luat decizia ca toate capacele de canal care sunt neconforme să fie înlocuite arătând că populaţia a reclamat denivelările existente în acele zone.

Harşovschi a anunţat că săptămâna viitoare vor începe lucrările de amenajare a parcării de reşedinţă din Piaţa George Enescu cu o capacitate de 70 de locuri şi cel mai probabil şi lucrările la parcarea de pe strada Luceafărului. Lucian Harşovschi a dat asigurări că programul de  modernizarea a Sucevei de la fiecare scară de bloc va ajunge în toate cartierele.

Primăria municipiului Suceava turează motoarele la programul de reparaţii străzi, 9.3 out of 10 based on 4 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.3/10 (4 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava