Concert pascal
MOPAN Suceava

Primăria Fălticeni a organizat joi, 28 ianuarie 2015, prima întâlnire din acest an cu preşedinţii, administratorii asociaţiilor de proprietari şi conducerea principalilor furnizori de utilităţi.
Primarul Cătălin Coman şi viceprimarul Constantin Bulaicon au vrut să afle de la responsabilii asociaţiilor de proprietari aşteptările fălticenenilor care locuiesc în sectorul de blocuri pentru a vedea în ce măsură municipalitatea poate continua şi în acest an o serie de lucrări edilitare: lucrări de lărgire a zonelor carosabile dintre blocuri, asfaltări, amenajări şi împrejmuiri ale spaţiilor verzi, toaletarea arborilor, montarea mobilierului urban.
Au fost abordate cu prilejul şedinţei şi aspecte care ţin de încasarea cheltuielilor din cadrul asociaţiilor de proprietari, cu accent pe plata facturilor către ACET, furnizorul apei, şi GOSCOM, operatorul serviciului de colectare şi transport a deşeurilor menajere. Primarul Cătălin Coman le-a prezentat celor prezenţi unele aspecte care ţin de priorităţile municipalităţii în privinţa investiţiilor care se vor derula în Fălticeni.
„Ne aflăm la începutul anului, suntem înaintea aprobării noului buget, şi era firesc să avem discuţii şi cu reprezentanţii acestui segment important al populaţiei din Fălticeni. Aşa cum am procedat în fiecare an, ne întâlnim cu preşedinţii şi administratorii asociaţiilor de proprietari ori de câte ori sunt lucruri importante de discutat şi de comunicat. Am reuşit să menţinem o relaţie bună cu asociaţiile care ne ajută să ne conturăm priorităţile pentru următoarele luni”, a declarat Cătălin Coman.
Primăria Fălticeni le readuce aminte fălticenenilor care locuiesc la bloc că au posibilitatea de a lua parte la deciziile care se iau în cadrul asociaţiilor de proprietari participând la adunările generale. Obligaţia de a organiza aceste şedinţe le revine celor care conduc asociaţiile de proprietari.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava