Concert pascal
MOPAN Suceava

Primăria municipiului Suceava a finalizat modernizarea parcului de lângă Palatul de Justiţie, cunoscut ca parcul « trei bărboşi ». Anunţul a fost făcut de viceprimarul Lucian Harşovschi, care a arătat că acolo au fost schimbate bordurile, s-au pavat aleile și s-au înlocuit băncile. « Pentru prima dată în muninicipiul Suceava s-au creionat din pavaj jocurile copilăriei, „X și O” și „Șotron”.

De asemenea, în parc s-au adus și mese care, din construcție, dau posibiliatea de a se juca șah sau table », a subliniat Harşovschi.

Lucrările de reabilitare a parcului au costat 145.000 de lei şi au fost executate de firma Symmetrica. Banii au provenit de la bugetul local fiind alocaţi prin programul anual de reparaţii trotuare şi străzi. În parcul « trei bărboşi » au fost montate 28 de bănci, 68 de gradene din lemn, 750 de metri liniari de borduri mici, 1.250 de metri pătraţi de pavele, 16 metri liniari de trepte prefabricate, 11 jocuri şotron şi 5 jocuri X şi O. Lucian Harşovschi a precizat că municipalitatea va mai finaliza săptămâna aceasta modernizarea trotuarului de pe strada Parcului care duce la Cetatea de Scaun. Vor fi montate pavele pe o suprafaţă de 608 metri pătraţi şi borduri mici pe o lungime de 760 de metri liniari.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava