MOPAN Suceava

AJF Suceava a anunțat programul meciurilor din cadrul Campionatului Județean de Futsal pe care îl va organiza în această iarnă. Ajunsă la ediția a treia, competiția din acest an va reuni la start 20 de formații, care se vor bate pentru calificarea la turneul final pe parcursul a patru turnee zonale ce vor avea loc în sălile de sport din Gura Humorului, Bosanci, Fălticeni și Milișăuți.

Primul turneu va avea loc duminică 22 ianuarie, la Gura Humorului și va reuni la start formațiile Balada Ciprian Porumbescu, Victoria Vatra Moldoviței, Stejarul Cajvana, Sporting Poieni Solca și gazdele de la CS Gura Humorului.
Trei săptămâni mai târziu, la Bosanci, este programat cel de-al doilea turneu, la startul căruia se vor alinia Viitorul Liteni, Viitorul Verești, Recolta Fântânele, Silva Udești și Viitorul Adâncata.

În cadrul celui de-al treilea turneu, ce va fi organizat pe 19 februarie, în sala din Fălticeni, pentru calificarea la turneul final se vor bate echipele Șomuzul Preutești, Sporting Bunești, Siretul Dolhasca, Știința Mitoc și gazdele de la AS Șomuz Fălticeni.

Ultimul turneul zonal va avea loc în data de 26 februarie, în sala din Milișăuți și va reuni la start formațiile Bucovina Frătăuții Noi, Avântul Volovăț, Bucovina Rădăuți, Foresta II Siret și Progresul Frătăuții Vechi.
Primele două clasate în cele patru turnee zonale se vor califica la turneul final ce va avea loc pe 5 martie, în sala LPS din Suceava.
Meciurile se vor desfășura pe parcursul a două reprize a câte 15 de minute, după legile jocului de futsal, fiecare echipă urmând să fie formată dintr-un portar și patru jucători de câmp.
Primele două ediții ale Campionatului Județean de Futsal au fost câștigate de Bucovina Rădăuți și Viitorul Adâncata.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava