MOPAN Suceava

Prințul Harry și celebra cântăreață Ellie Goulding au stârnit zvonuri cum că ar avea o relație, după ce, la un joc recent de polo, au fost foarte afectuoși unul cu celălalt, notează contactmusic.com. Potrivit The Sun, cei doi chiar s-ar fi sărutat ascunși sub o pătură.

O sursă apropiată prințului a spus pentru ziarul citat: „Le-a spus prietenilor lui cât de mult o place pe Ellie și este foarte clar că și ea este atrasă de el. Harry a făcut rost de numărul lui Ellie în urmă cu ceva timp și a contactat-o. După o perioadă nu au mai păstrat legătură. În ultimele săptămâni au reînceput să vorbească, iar acel meci de polo a însemnat și prima lor ieșire publică. După eveniment a avut loc o petrecere la care s-a interzis fotografierea lui Harry și a celorlalte celebrități, pe motiv că nu s-ar simți confortabil.”

Aceeași sursă a adăugat, potrivit ContactMusic: „Au veni cu un grup mare de persoane, printre care și Tom Hardy. Însă, Harry și Ellie nu au avut ochi decât unul pentru celălalt toată noaptea. Au fost văzuți sărutându-se înainte ca Harry să plece. Ellie a plecat și ea la cinci minute după.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava