Concert pascal
MOPAN Suceava

Academia de Ştiinţe Agricole şi Silvice “Gheorghe Ionescu Şişeşti” din Bucureşti (ASAS), împreună cu PRO AGRO și celelalte organizații profesionale importante ale fermierilor, cele mai semnificative trusturi media şi companii de prestigiu din România sunt parteneri la prima ediţie a expoziţiei internaţionale AgroStandard EXPO, care va avea loc între 2 şi 5 iulie la Lilieci, jud. Ilfov, în apropierea Capitalei. Prin sprijinul acordat evenimentului, aceştia participă indirect la capitalizarea fermierului român care are atât de mare nevoie atât de unităţi de procesare, cât şi de spaţii de depozitare în vederea valorificării superioare a producţiei agricole.

  • Confederaţia Naţională PRO AGRO, Confederaţia Asociaţiilor Ţărăneşti din România (CATAR),  Asociaţia Română de Biomasă şi Biogaz, AROLA Frig şi Asociaţia Română a Electricienilor (AREL), parteneri ai expoziţiei internaţionale AgroStandard EXPO

 

  • Vipas (Tehnoton), Javier Camara, Red Dome, Inox Center, Romgaz Oil LTD, Ecohornet, Interfrig – doar câteva dintre companiile de prestigiu care sustin AgroStandard EXPO

 

  • Agro TV şi Radio România Antena Satelor, partenerii media principali care fac legătura între AgroStandard EXPO şi fermierii din România

 

  • Catering-ul şi demonstraţiile culinare aferente vor fi asigurate de către cunoscutul chef Petrişor Tănase (Petrişor Events)

AgroStandard EXPO organizează, în parteneriat cu Academia de Ştiinţe Agricole şi Silvice “Gheorghe Ionescu – Şişeşti” și PRO AGRO, în perioada 2-5 iulie, la Lilieci, lângă Bucureşti, prima expoziţie din Europa Centrală şi de Est dedicate unităţilor de procesare şi sistemelor de stocare.

 

 

 

Expoziţia îşi propune să vină în sprijinul fermierilor, puternic decapitalizaţi în prezent, pentru a-şi valorifica superior producţia primară prin prezentarea unei game extinse de fabrici, instalaţii şi utilaje de procesare a producţiei agricole. Toate acestea reprezintă noi oportunităţi pentru fermieri pentru a-şi valorifica superior producţia şi pentru a se capitaliza în condiţiile unui mediu concurenţial profund defavorabil şi cu subvenţii de câteva ori mai mici decât cele primite de fermierii din Occident.

Evenimentul se bucură de sprijinul principalelor confederaţii de fermieri din România. Confederaţia Naţională PRO AGRO, Confederaţia Asociaţiilor Ţărăneşti din România (CATAR), Asociaţia Română de Biomasă şi Biogaz, AROLA Frig şi Asociaţia Română a Electricienilor (AREL) sunt parteneri ai evenimentului care va cuprinde, pe lângă o bogată ofertă de produse şi servicii destinate agricultorilor, şi o serie de conferinţe dedicate atât noului PNDR 2014-2020, cât şi dificultăţilor întâmpinate de fermierii specializaţi în cultura mare şi zootehnie.

Expozitia va cuprinde o mare diversitate de produse şi servicii – de la utilaje agricole şi accesorii la echipamente pentru zootehnie, de la sisteme de irigaţii la hale şi spaţii de depozitare, de la sisteme GPS la soft pentru gestionarea activităţilor agricole, de la industria lactatelor şi a mezelurilor până la procesarea plantelor tehnice, a peleţilor sau a instalaţiilor de biogaz.

Tot la ediţia din acest an a AgroStandard EXPO “Procesare şi Stocare” fermierii vor putea vedea, în premieră în România, o gamă extinsă de depozite, hale şi silozuri, atât pe structură metalică, cât şi pe structură din lemn sau material textil cu aplicaţii dintre cele mai diverse.

Vipas (Tehnoton), Javier Camara, Red Dome, Inox Center, Romgaz Oil LTD, Ecohornet, Interfrig sunt doar câteva dintre companiile de prestigiu care susţin AgroStandard EXPO.

Partenerii media principali ai evenimentului sunt Agro TV Network şi Radio România Antena Satelor (RRAS).

AgroStandard EXPO şi Academia de Ştiinţe Agricole şi Silvice “Gheorghe Ionescu-Şişeşti” au organizat în ultimii doi ani numeroase conferinţe şi expoziţii specializate dedicate fermierilor, tematica variind de la zootehnie, la ferma de familie şi de la accesarea de fonduri europene la vânzarea terenurilor agricole.

Mai multe despre eveniment la www.agrostandardexpo.ro si un scurt preview al evenimentului la: www.youtube.com/watch?v=P23OGw0yZBU

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava