Concert pascal
MOPAN Suceava

În primul trimetru al acestui an judeţul Suceava va fi prezent la patru mari târguri de turism din ţară şi străinătate. Este vorba de Târgul de Turism al României, organizat în perioada 16-19 februarie la Romexpo Bucureşti, Târgul de Vacanţe de la Cluj Napoca din luna martie, Târgul de Turism Agri Travel&Slow Travel organizat la Bergamo-Italia în perioada 17-19 februarie şi Târgul de Turism Utazas Travel de la Bdapesta, Ungaria din perioada 2-5 martie. Participarea judeţului nostru la aceste târguri va fi supusă aprobării deliberativului judeţean în şedinţa de astăzi.

Cheltuielile necesare participării la cele patru târguri de turism se vor încadra în limita sumei de 60.000 de lei şi vor consta în plata transportului, cazării şi a diurnei legale pentru membrii delegaţiei, închirierii şi amenajării spaţiului expoziţional, precum şi achiziţionării materialelor necesare realizării standurilor.

Din delegaţia care va reprezenta judeţul Suceava la cele două târguri de turism din străinătate vor face parte un reprezentant al Serviciului de turism din Consiliul Judeţean, un meşter popular şi un translator. „Promovarea potenţialului turistic al judeţului Suceava la evenimente de profil desfăşurate în ţară şi străinătate şi organizarea diverselor evenimente cu caracter turistic pe plan local, regional şi naţional, au contribuit în mare măsură la creşterea numărului de turişti români şi străini în zonă. Prin participarea la târgurile de turism din Italia şi Ungaria ne propunem abordarea de noi pieţe în vederea atragerii turiştilor din cele două ţări, cu atât mai mult cu cât în 2016 s-au lansat zboruri directe pe ruta Suceava-Bergamo, iar vecinătatea ţării noastre cu Ungaria favorizează creşterea anuală a fluxului de turişti din această ţară în zona Transilvaniei, turişti interesaţi în egală măsură şi de Bucovina”, se menţionează în expunerea de motive la proiectul de hotărâre, semnată de preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur.

Promovarea judeţului Suceava în cadrul acestor evenimente se va face prin intermediul materialelor de informare şi promovare turistică realizate de Consiliul Judeţean, a ofertelor turistice propuse de operatorii economici şi de asociaţiile profesionale de turism din judeţ, precum şi prin intermediul demonstraţiilor de meşteşuguri tradiţionale oferite de meşterii populari.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava