MOPAN Suceava

Și în acest an, Iulius Mall Suceava lansează prichindeilor invitația de a se aventura în Labirintul Iepurașului, iar curajul lor va fi răsplătit cu surprize dulci. În plus, sesiunile de shopping se pot transforma în „Rețeta unui Paște fericit”.

Pregătiți de joacă? Cei mici sunt invitați la o activitate amuzantă și antrenantă, cu recompense dulci, la Iulius Mall Suceava. Și în acest an, la parterul mall-ului, s-a reinstalat Labirintul Iepurașului. Până pe 14 aprilie 2017, Urecheatul îi așteaptă pe copii să dezlege traseul, iar la final vor fi răsplătiți cu dulciuri. Năzdrăvanii puși pe distracție pot poposi în periplul lor prin labirint și în două zone de joacă: o mini piscină cu bile și un panou magnetic cu iepurași, cărora copiii le vor putea pune codițe pufoase. Dincolo de caracterul ludic, Labirintul Iepurașului este o activitate care permite dezvoltarea spiritului de orientare și a perspicacității copiilor, în ton cu energia și curiozitatea lor. Labirintul va fi deschis până pe 18 aprilie, de luni până vineri, în intervalul orar 15.00 – 19.00, iar sâmbătă și duminică, între orele 12.00 și 18.00.

În plus, sesiunile de shopping din Iulius Mall Suceava îți dezvăluie „Rețeta unui Paște fericit”. Până pe 14 aprilie, clienții care fac cumpărături în valoare de minimum 100 de lei din magazinele preferate pot participa la campanie. Marele premiu, acordat prin tragere la sorți, este o bucătărie complet utilată Dinadrom, în valoare de 2.500 de euro, unde familia se va reuni la masă. În plus, în urma extragerilor zilnice, trei clienți vor primi câte un set de gravură pentru încondeiat ouă, iar un alt cumpărător va câștiga un coș plin cu bunătăți, pentru masa festivă. În fiecare zi, primii 200 de participanți vor fi răsplătiți cu premii instant: vouchere pentru sesiuni de înfrumusețare, cozonaci, sticle de vin, băuturi răcoritoare sau decorațiuni tradiționale.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava