MOPAN Suceava

Organizaţia Municipală din Fălticeni a PSD a validat candidatura lui Ovidiu Donţu pentru postul de senator în colegiul Fălticeni. Şedinţa Biroului Municipal al PSD Fălticeni a avut loc joi seara, preşedintele executiv al PSD Suceava, Ovidiu Donţu, prezentându-şi intenţia de a candida în acest colegiu. Candidatura sa a fost votată în unanimitate de membrii filiale fălticenene. Ovidiu Donţu ţinut să precizeze în discursul său că timp de şase ani a coordonat activitatea Casei Tineretului din Fălticeni. El a arătat că a fost cel care a semnat contractul prin care activităţile culturale organizate de municipalitatea din Fălticeni urmau să se desfăşoare gratuit în Casa Tineretului din acest municipiu. În cadrul discuţiilor avute cu membrii organizaţiei PSD Fălticeni, Ovidiu Donţu a ţinut să sublinieze faptul că până a ajunge să candideze pentru funcţia de senator a urmat toate treptele ierarhice în cadrul PSD, de la simplu membru de partid, la preşedinte al Tineretului Social Democrat Suceava, vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene, apoi preşedinte executiv al PSD Suceava şi preşedinte al social democraţilor din municipiul reşedinţă de judeţ.

Ovidiu Donţu ocupă în momentul de faţă postul de director al cancelariei prefectului judeţului Suceava. În plan politic, el este preşedinte executiv al Organizaţiei Municipale Suceava a PSD şi preşedinte executiv al Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD.

Ovidiu Donţu a mai ocupat funcţiile de director al Agenţiei SAPARD Suceava, precum şi posturile de director general şi preşedinte executiv al Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava