Concert pascal
MOPAN Suceava

După prezentarea rezultatelor finale ale alegerilor parlamentare din județul Suceava, PSD reușește să obțină din prima două mandate de senator, fără a mai avea nevoie să aștepte redistribuirea voturilor. PSD Suceava a obținut la alegerile pentru Senat un scor de 50,09%, ceea ce înseamnă că ocupanții primelor două locuri de pe lista pentru camera superioară a Parlamentului au obținut deja mandatul. Senatorii PSD de Suceava pentru următorii patru ani vor fi liderul PSD Suceava, Ioan Stan și profesorul Virginel Iordache, actualul director al Colegiului Național de Informatică „Spiru Haret”. Ioan Stan a mai avut până în momentul de față patru mandate de deputat, în timp ce Virginel Iordache se află la primul mandat de parlamentar.
În ceea ce-i privește pe liberali, aceștia pot fi siguri în momentul de față pe un singur mandat de senator, obținut de fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Suceava, Daniel Cadariu. PNL Suceava a obținut la Senat un scor de 27,60%, și așteaptă redistribuirea voturilor pentru a vedea dacă mai poate să câștige încă un senator, funcție pe care ar urma să o ocupe Steliana Miron.
Cu toate acestea, sunt șanse destul de mari ca ALDE Suceava să obțină la redistribuirea voturilor mandatul de senator rămas disponibil. Dacă acest lucru s-ar întâmpla, în Senat ar urma să ajungă un alt fost vicepreședinte al CJ Suceava, Ilie Niță.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava