Concert pascal
MOPAN Suceava

Faimosul chitarist al trupei Queen, Brian May, lucrează alături de interpretul hit-ului ‘Gangnam Style’, Psy, la un remix al unei piese pe care a scris-o împreună cu Kerry Ellis, după ce a auzit că starul sud-coreean a fost foarte influențat de vechea sa trupă, informează contactmusic.com.
Brian a declarat pentru ziarul The Sun, potrivit sursei citate: ”S-a dovedit că este un mare fan al trupei Queen și spune că se află în industria muzicală datorită nouă, un lucru foarte plăcut de auzit.”

Legendarul rocker a adăugat că a fost foarte nerăbdător și emoționat să-l întâlnească pe rapper-ul coreean în vârstă de 35 de ani, din cauza succesului pe care l-a avut acesta cu piesa ‘Gangnam Style’ – vidoclipul piesei fiind cel mai urmărit clip din istoria YouTube.
Brian a adăugat: ”Am fost destul de emoționat să-l întâlnesc. Tipul are un videoclip urmărit 1.6 miliarde de ori pe YouTube. Dar, se pare că și el era emoționat să mă întâlnească. Așa că, în momentul în care ne-am cunoscut, câteva clipe am stat și ne-am uitat unul la altul. Apoi, am avut o conversație foarte plăcută. Am avut parte de un prânz foarte prietenos.”

Psy era un mare fan al trupei Queen în adolescență și a declarat că datorită lor, în cea mai mare parte, a intrat în industria muzicală.
El a spus, potrivit ContactMusic: ”Dacă nu era trupa Queen, probabil nu aș fi devenit un star pop. În adolescență urmăream show-urile pe care le susțineau și mi se părea minunat că au atât de mulți fani la picioarele lor. Brian este cel mai tare.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava