Concert pascal
MOPAN Suceava

La finalul săptămânii trecute, echipa de hochei sub 16 ani a Clubului Sportiv Municipal Suceava a disputant primele meciuri din acest sezon pe teren propriu. Formația antrenată de Constantin Curelaru și Cătălin Vasiliu a pierdut ambele partide susținute în compania vicecampioanei CSȘ Gheorgheni.

În primul joc, care a avut loc sâmbătă între CSM Suceava și CSȘ Gheorgheni, harghitenii s-au impus cu scorul de 31-3, pe reprize 12-0, 11-1 și 8-2. Pentru echipa suceveană au punctat Ștefan Năstase, de două ori, și Andrei Lebada. CSȘ Gheorgheni și-a asigurat o victorie facilă și în al doilea joc, disputat duminică, când au câștigat cu 28-0, pe reprize 9-0, 9-0 și 10-0.

În dubla dispută din weekend, antrenorii Constantin Curelaru și Cătălin Vasiliu s-au bazat pe următorii jucători: Sfetcu, Bogdan Dura, Dohotaru, Popa, Cimbru, Diaconu, Neamțu, Poroch, Costan, Năstasi, Eremia, Antonio Dura, Cușnir, Năstase, Lebada, Rizac și Rață.

După opt etape desfășurate în Campionatul Național de juniori sub 16 ani, CSM Suceava ocupă ultima poziție. Până la finalul sezonului, echipa locală de hochei mai are programate două etape pe teren propriu, cu Corona Braşov şi Dunărea Galaţi, şi una în deplasare, cu Steaua Bucureşti.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava