MOPAN Suceava

QuickMobile, cel mai mare specialist în tehnologie din România, a deschis o nouă unitate proprie de tech retail, în Suceava, în urma unei investiții de 50.000 de euro. Cel mai nou magazin QuickMobile se află în incinta centrului comercial Iulius Mall Suceava.

Noul magazin QuickMobile a fost deschis pe 18 iunie și are o suprafaţă de circa 40 metri pătraţi. Aici, sucevenii și locuitorii din împrejurimi vor găsi ultimele noutăți în materie de telefoane, tablete, gadgeturi și accesorii.

”Suceava constituie un punct strategic pe harta extinderii QuickMobile la nivel local și din acest motiv am decis să demarăm o investiție proprie în deschiderea unei noi unități de tech retail. Orașul are un potențial de dezvoltare ridicat, iar numărul mare de clienți ai magazinului online, din această regiune, ne-a determinat să venim mai aproape de ei, ca să le oferim acces rapid la cele mai noi gadgeturi, accesorii şi telefoane de pe piață”, declară Tudor Țiboc, General Manager QuickMobile.

Potrivit afirmațiilor sale, cele mai vândute produse în noul magazin QuickMobile vor fi telefoanele mobile și accesoriile destinate acestora, urmate de tablete și alte gadgeturi, precum smartwatch-urile sau brățările fitness. În ceea ce privește achiziția medie, aceasta se va situa, conform estimărilor companiei, la cca. 800 de lei.

”Cu siguranță, noul magazin, situat aproape de granița cu Ucraina și Republica Moldova, îi va atrage și pe vecinii din Nord și de peste Prut să cumpere produse tech de aici. Aceștia pot beneficia, prin serviciul Tax Free, de restituirea TVA-ului la achiziția de produse în valoare de cel puțin 800 de lei, în magazinele fizice. Această facilitate este valabilă pentru toate persoanele fizice care nu sunt stabilite în comunitatea europeană”, completează Tudor Țiboc.

Pe lângă unitatea de tech retail din Suceava, QuickMobile mai are, în prezent, magazine fizice în Baia Mare, Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara şi Sighetu Marmaţiei. De asemenea, prin shop-ul online, QuickMobile livrează în întreaga ţară şi, prin QuickMobileShop.com, operează comenzi în toate cele 28 de state din cadrul Uniunii Europene.

Dincolo de deschiderea noului magazin, pentru anul acesta compania a anunţat un plan amplu de extindere a rețelei QuickMobile la nivel național, care vizează inclusiv inaugurarea altor șase unități noi, în sistem de franciză, în mai multe orașe mari din țară, precum Sibiu, Brașov, Oradea, Pitești, Ploiești și Tg. Mureș.

După 11 ani de la înființare, QuickMobile a devenit cel mai mare specialist în tehnologie din România, datorită portofoliului extins și a disponibilității produselor în stoc.

QuickMobile.ro este unul dintre cele mai importante magazine online de telefoane, tablete, gadgeturi și accesorii din România, fiind completat de o rețea de puncte de vânzare în cele mai mari centre comerciale din țară.

 

În 2015, compania s-a extins pe piața internațională prin lansarea magazinului online QuickMobileShop.com, care livrează în toate cele 28 de state din cadrul Uniunii Europene. Odată cu extinderea business-ului pe plan internațional, QuickMobile a externalizat operațiunile de service (reparație/înlocuire) către service-urile autorizate de producători, semnând contract cu unul dintre cele mai mari centre de recepție specializat în service și retur din Europa, respectiv Service-Return.com.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava