MOPAN Suceava

În cadrul etapei a VI-a a turneului play-off al serii I a Ligii a II-a Rapid Suceava va primi pe stadionul „Areni” vizita echipei SC Bacău. Sucevenii îşi doresc revanşa pentru înfrângerea din etapa precedentă când băcăuanii s-au impus în minutul 90+5. Partida Rapid Suceava – SC Bacău se va juca sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul „Areni”.
„Am avut neşansă în partida de la Bacău după ce am revenit de la scorul de 3-0 în favoarea gazdelor. Sper ca de această dată să nu mai pornim de la un deficit de două goluri în minutul 8 şi să ne facem jocul nostru.
Băieţii au demonstrat că au forţă de revenire şi vrem să câştigăm pentru a ne pute atinge obiectivul propus, locul III în clasament la finalul acestui sezon competiţional.
Avem şi ghinion, în fiecare etapă „pierdem” câte un jucător, Plecanciuc fiind ultimul. Trebuie să depăşim faza proastă în care ne aflăm şi să câştigăm.
Sperăm ca la următoarea şedinţă de Consiliu Local să obţinem finanţarea promisă. În opinia mea, acest sezon competiţional a fost unul deosebit, unul în care Rapid Suceava a revenit printre cele mai bune echipe din campionat şi în Cupa României a eliminat Gaz Metan Mediaş, pentru ca apoi să pierdem la limită cu Petrolul Ploieşti” a declarat antrenorul sucevenilor, Bogdan Tudoreanu.
În altă ordine de idei, verificarea făcută de IJP Suceava, la sesizarea echipei Rapid Suceava, în legătură cu anumite articole apărute în presa locală şi naţională, nu a fost „productivă” pentru că nu au fost constatate aspecte de natură penală şi contravenţională.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava