Concert pascal
MOPAN Suceava

În anul 2012 am demarat împreună cu, câțiva prieteni, Campania „Românii sunt deștepți , elevați și talentați” care a fost promovată pe toate canalele media din România și multe din străinătate.

În cadrul campaniei am realizat cartea – „ROMÂNII SUNT DESTEPȚI , ELEVAȚI ȘI TALENTAȚI” , în limba română și în limba engleză care a văzut lumina tiparului la începutul anului 2013.

Cartea s-a bucurat de un real succes în urma lansărilor din întreaga lume.
Aceasta a făcut înconjurul lumii , fiind distribuită în vederea schimbării imaginii despre România și români de pe întreg mapamondul , având o mediatizare intensă, inclusiv pe posturile de radio, televiziune și presa scrisă de pretutindeni .
Români de succes, din toate domeniile, de pe întreg mapamondul s-au regăsit în paginile cărții format A5 ( INGINERI , SCRIITORI , CONSTRUCTORI , PICTORI , ACTORI , SPORTIVI , MEDICI , ASISTENȚI , PROFESORI , OAMENI DE AFACERI,CANTAREȚI , MUNCITORI SPECIALIȘTI DE ÎNALTĂ CALIFICARE).

Pentru că ni s-a propus de către românii care locuiesc în întreaga lume să realizăm o asemenea carte și despre copiii din România și din diaspora (de origine română), demarăm proiectul „COPIII ROMÂNI, DEȘEPȚI, FRUMOȘI ȘI TALENTAȚI ” în cadrul căruia tipărim și o carte format A5, cu același titlu, ce va cuprinde povestiri (scurte cv-uri) ale unor copii cu vârsta cuprinsă între 3 și 18 ani, frumoși, talentați (cantareți, recitatori, desenatori, pictori, sportivi, micuți informaticieni etc).
CARTEA va fi bilingvă, română-engleză, povestirile le va realiza scriitoarea Ligya Diaconescu, ne vom ocupa și de traducerea cărții.
Părinții, bunicii, prietenii pot propune nume și cv-uri ale unor copii deosebiți din întreaga lume, în perioada 20 aprilie – 20 octombrie, perioada în care vor avea loc înscrierile.

În urma unor selecții se vor alege copiii care vor fi prezenți în carte.

Fiecare micuță personalitate va beneficia de două pagini A5, una în limba română, cealaltă în limba engleză, în cadrul fiecărei pagini, prezentându-se persoana respectivă (copilul) și o poză bust.

Participanții (copii) admiși în paginile cărții vor primi gratuit câte 3 exemplare și vor achita o contribuție de 250 lei în perioada 1 noiembrie 2013 – 1 februarie 2014. (Fiecare participant poate avea propriul sponsor al paginilor sale care va fi nominalizat !) . Plata se poate face și în rate.
Traducerea o realizăm cu un traducător autorizat !
Dacă aveți propuneri pentru copii români care pot face parte din cartea noastră vă rog să ne transmiteți !

Multumim !

Pentru că în România orice, cerere de sponsorizare este catalogată ca și cerșetorie, deși fonduri pentru astfel de proiecte ar exista, ne străduim să contribuim fiecare personal cu contribuția menționată, pentru a arăta lumii întregi că românii obișnuiți, inclusiv copiii , sunt deștepți și talentați dar necunoscuți la adevărata valoare .
Pentru detalii suplimentare și înscrieri, vă rugăm să vă adresați prin poșta elecronică la:

star_ligya@yahoo.com, sun_andrada@yahoo.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava