MOPAN Suceava

Biroul Electoral Central a finalizat astăzi distribuirea mandatelor de senator și deputat din județul Suceava. După ce în prima etapă au fost atribuite trei mandate de senator și șapte de deputat, pentru etapa a doua a redistribuirii au mai rămas un mandat de senator și trei de deputat din județul Suceava. Redistribuirea voturilor rămase neutilizate a avut loc astăzi.
În urma redistribuirii, PNL Suceava a mai obținut încă două mandate de deputat, prin realizatorul TV Bogdan Gheorghiu și omul de afaceri din Rădăuți, Dumitru Mihalescu.
Singurul partid care a mai obținut parlamentari de Suceava a fost ALDE, care a trecut pragul electoral atât în județ, cât și la nivel național. Cu un scor de 5,7% la cele două camere ale Parlamentului, ALDE Suceava și-a adjudecat la redistribuirea voturilor un mandat de deputat, prin liderul județean Alexandru Băișanu, și unul de senator, prin fostul vicepreședinte al CJ Suceava, Ilie Niță.
În aceste condiții, în următorul mandat de patru ani PSD Suceava îi va avea ca senatori pe liderul județean Ioan Stan și pe profesorul Virginel Iordache, iar ca deputați pe Eugen Bejinariu, Maricela Cobuz, Cătălin Nechifor, Alexandru Rădulescu și Emanuel Havrici.
PNL Suceava îi va avea în Parlament pe senatorul Daniel Cadariu, precum și pe deputații Ioan Balan, Angelica Fădor, Bogdan Gheorghiu și Dumitru Mihalescul.
ALDE Suceava îi va trimite în parlament pe deputatul Alexandru Băișanu și senatorul Ilie Niță.

Pe lângă aceștia, județul Suceava va mai avea doi reprezentanți în Camera Deputaților, prin Victoria Longher, din partea Uniunii Polonezilor din România, și Andi Grosaru, din partea Asociației Italienilor din România.

Foto cu toți parlamentarii din Suceava:

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava