MOPAN Suceava

Despărţire şoc în lumea mondenă, iar protagonişti sunt doi artişti celebri! Alina Crişan, ex A.S.I.A, cunoscută sub numele de scenă Alinka, şi Didier Nunes, portughezul care spera să o ducă pe focoasa blondă la altar. Cei doi şi-au spus „adio” weekend-ul trecut după ce tânăra a călcat strâmb de faţă cu toţi amicii lor, potrivit click.ro.

Duminica trecută (15 ianuarie), Alina şi Didier se aflau în compania unor amici şi în timp ce îşi conectaseră telefoanele la televizor pentru a urmări nişte înregistrări amuzante, artista a primit pe whatsapp un mesaj care avea să producă declinul. „Alina nu şi-a dat seama că a rămas conectată şi toţi cei prezenţi, eram şapte persoane, am văzut că un tip Bogdan o întreba dacă mai este acolo şi ea îi răspundea cu apelativul «iubire». În acel moment, logodnicul ei s-a îngălbenit şi a plecat imediat, iar ea pentru că nu şi-a dat seama ce s-a întâmplat exact a fugit după el.”, a declarat pentru Click! o sursă din anturajul celor doi.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/rusinos-cum-aflat-iubitul-alinei-crisan-ex-asia-ca-solista-il-insala

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava