MOPAN Suceava

Pentru un client Iulius Mall Suceava, vara acesta este una deosebit de frumoasă, pentru că destinația îndrăgită de cumpărături și distracție îl va ajuta să se bucure de vacanța la care visează. Marele câștigător al campaniei „Shop&Travel” va pleca într-un sejur într-o destinație la alegere, iar alte mii de clienți au fost răsfățați cu premii în ton cu zilele însorite.

Iulius Mall Suceava le-a oferit surprize estivale celor care în perioada 24 iunie – 10 iulie 2016 au venit la shopping. Toți cei care au făcut cumpărături în valoare de minimum 100 de lei au participat la campania „Shop&Travel”, iar cel mai norocos client și-a îndeplinit planurile pentru o vacanță de vis. Raluca Macoviciuc este cea care, în urma extragerii, a fost desemnată câștigătoarea unui sejur în valoare de 1.500 de euro, într-o destinație la alegere. Aceasta se va putea bucura de soarele verii pe o plajă însorită, în drumeții sau într-o metropolă cu multiple atracții turistice.

Tot în urma extragerilor, 15 clienți au primit invitații pentru două persoane la Untold: Aurelian Schipor, Alexandru Olariu, Andrei Pascariu, Vlad Bejenaru, Elena Atănăsoaie, Ana Bunilă, Ștefan Panait, Bogdan Berezki, Manuela Gheorghiu, Mirela Șerban, Alexandru Florin Roznovan, Bianca Băițan, Andrei Pascan, Cătălin Cristian Olaru și Nicoleta Daneliuc. Festivalul muzical mult aşteptat va avea loc la Cluj-Napoca, în perioada 4 – 7 august, unde vor cânta artişti precum: Armin Van Buuren, Faithless, Parov Stelar, Martin Garrix, Tiesto, James Arthur, Kwabs şi mulţi alţii.

În plus, Iulius Mall Suceava a oferit zilnic, prin tragere la sorți, un voucher pentru o pereche de ochelari de soare Polaroid de la Optiblu sau o cameră foto video sport. Alte mii de premii au fost acordate instant celor care s-au înscris în campania „Shop&Travel”: selfie stick-uri, prosoape Emanuelle Home, genți de plajă, loțiuni Avon, băuturi răcoritoare și vouchere la salon Gentlemen`s Barber Shop, Optiblu, Atlantis Gold și Deco Center.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava