MOPAN Suceava

Deputatul PNL de Suceava, Sanda-Maria Ardeleanu, participă, începând de astăzi, 26 septembrie a.c., la a 29-a Reuniune a Adunării Parlamentare a Francofoniei (APF)– Regionala Europa, care se desfășoară în Italia, la Saint Vincent, Vallée d’Aoste.

Sanda-Maria Ardeleanu a spus că tema generală a dezbaterilor de la reuniunea din Italia este „Francofonia economică”, ea urmând să aibă o intervenție în cadrul secțiunii „Rolul inovării și al economiei cunoașterii, măsurile ce vizează întărirea formării și ameliorarea accesului tinerilor la antreprenoriat și susținerea întreprinderilor în contextul internaționalizării.”

„Este momentul să mulțumim APF pentru susținerea acordată Delegației Parlamentului României în schimbarea statutului acesteia din membru asociat în membru cu drepturi depline. Votul APF a fost acordat în cadrul întâlnirii de la Antananarivo, Madagascar, în iulie 2016”, a spus Sanda-Maria Ardeleanu. Ea a adăugat că în cadrul acestei întâlniri va prezenta preocupările României pentru schimbări majore în educație, care vizează, printre altele, dezvoltarea învățământului profesional și întărirea învățământului dual. Deputatul PNL de Suceava a amintit de proiectul „România educată”, lansat de Președintele României, Klaus Iohannis, care se află în plină desfășurare, implicând, direct sau indirect, toți actorii societății românești responsabili cu educarea și formarea tinerei generații, dar și cu cercetarea științifică.

”În cuvântul meu voi aminti importanța organizării Forumului Mondial al Femeilor Francofone, la București, în 2017, ca și a Forumului economic din 2018, la inițiativa Secretarei generale a OIF, doamna Michaëlle Jean și a Președintelui României, domnul Klaus Werner Iohannis”, a încheiat deputatul sucevean.

Sanda-Maria Ardeleanu este preşedinta Delegaţiei Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Francofoniei-APF.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava