Concert pascal
MOPAN Suceava

La sfârşitul săptămânii trecute, luptătorii de la Liceul cu Program Sportiv din Suceava şi Clubul Sportiv Municipal Suceava au participat la turneul de calificare pentru finalele Campionatului Naţional Individual de Lupte Greco-Romane pentru cadeţi (juniori II), turneu care s-a desfăşurat la Zalău. Delegaţia suceveană a avut în componenţă 16 sportivi, dintre care 14 la LPS şi doi la CSM, la un concurs la care au fost prezenţi peste 600 de luptători, aici fiind incluse şi luptele libere.
Suceveanul Ioan Bălan, antrenat la CSM Suceava de Daniel Ciubotaru, a avut un parcurs bun la categoria 50 de kilograme, ocupând în final locul II. Într-o categorie cu 16 sportivi, Bălan a reuşit să câştige trei meciuri la rând şi astfel să se califice în finala mare, unde a fost învins de un adversar din Botoşani, mai mare cu un an şi care anul trecut a participat la europene.
Un alt sucevean, Teodor Chira, antrenat la LPS Suceava de Valerică Gherasim, a ocupat locul III la categoria 100 de kilograme. Component al lotului naţional olimpic de cadeţi şi juniori, Teodor a câştigat primele două meciuri, unul cu un coleg din Suceava, dar a pierdut lupta pentru în finala mare în faţa celui ce avea să câştige categoria, în meciul pentru bronz impunându-se cu 6–3.
Al treilea sucevean ce a urcat pe podium a fost Bogdan Pop, antrenat de Andrei Bolohan la LPS Suceava, sportiv ce a luat bronzul la 46 de kilograme, după un prim meci pierdut şi alte două câştigate în recalificări.
Delegaţia suceveană a mulţumit al finele competiţiei pentru sprijinul acordat de Primăria Suceava şi Consiliul Local Suceava, de Consiliul Judeţean Suceava, dar şi cluburilor CSM şi LPS Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava