MOPAN Suceava

Școala gimnazială și grădinița cu program normal din satul Ciumârna, comuna Vatra Moldoviței, va fi modernizată cu fonduri guvernamentale. Aceasta după ce Primăria Vatra Moldoviței a definitivat semnarea contractului de finanțare cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în prezența lui Virgil Saghin. Proiectul de modernizare a clădirii în care funcționează școala și grădinița din satul Ciumârna va fi finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Valoarea investiției se ridică la suma de 843.125 de lei, lucrările urmând să înceapă primăvara sau vara aceasta, după finalizarea procedurilor de licitație.

În cadrul proiectului finanțat prin PNDL urmează să fie realizate lucrări de reabilitare și modernizare a sălilor de clasă, precum și a întregii clădiri, amenajarea de grupuri sanitare, reabilitarea termică a clădirii și montarea unei centrale termice, precum și schimbarea acoperișului școlii și grădiniței.

Pe de altă parte, Primăria Vatra Moldoviței mai are depuse la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice încă două proiecte pentru modernizarea infrastructurii din comună, cu o valoare totală de 4,5 milioane de euro. Primul proiect are în vedere construirea unui drum, precum și a unui pod de aproape 127 de metri și apărări de maluri pe râul Moldovița. Cel de-al doilea proiect vizează modernizarea a peste patru kilometri de drumuri, a unui pod, a mai multor podețe și lucrări de refacere a șanțurilor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava