MOPAN Suceava

Federația de Artă, Muzică și Sport, acreditată de Camera Deputaților (Parlamentul României) și Parlamentul European, a dat startul Olimpiadei de Primăvară Online, în cadrul căreia și-a propus să descopere, să îndrume, să promoveze și să lanseze tineri talentați și nu numai.

Cei selecționați vor fi premiați la Gala Laureaților, care va avea loc în data de 21 iunie 2015, și vor reprezenta România în concursuri și spectacole naționale și internaționale. Organizatorii au pregătit mai multe secțiuni, în care participanții se pot înscrie la două sau mai multe secțiuni, după cum urmează: muzică ușoară, populară, etno, doine, balade, romanțe, clasică, religioasă, karaoke, rock, folk, hip-hop, jazz, country, instrumenală, dans, teatru, poezie, pictură, desen, sculptură, grafică, caricatură, foto-video, umor, poezie, ecologie, modeling sau sport.

Pentru înscriere, tinerii talentați trebuie să trimită materialele (audio, video, inclusive link de Youtube și poze în format jpg), până la data de 1 iunie a.c., la adresa artamuzicasport@gmail.com și acestea vor fi postate pe pagina de eveniment https://www.facebook.com/events/1584021268506985/, pentru a fi notate de juriu.

Juriul va fi format din compozitori, realizatori radio-TV, interpreți consacrați, ziariști, profesori de specialitate, precum și reprezentanți ai organizatorilor, dar și votul comunității Facebook. Juriul va ține cont de calitatea interpretării, calitățile vocale, mișcarea scenică, precum și de vestimentație și de creații artistice.

Notele juriului vor fi afișate pe pagina Federației de Artă, Muzică și Sport, în data de 3 iunie 2015, iar premierea câștigătorilor se va face în cadrul Galei Laureaților, din data de 21 iunie 2015.

“Există foarte mulți tineri în România care sunt talentați, însă nu găsesc prilejul să-și demonstreze aptitudinile speciale. Considerăm că această Olimpiadă de Primăvară reprezintă o bună oportunitate să ne descoperim talentele, iar câștigătorii vor avea ocazia să ne reprezinte la spectacole naționale și internaționale. Partea frumoasă este că aceștia nu vor trebui să străbată toată țara pentru a participa la audiții, ci este suficient să ne transmită materialele pe e-mail sau Facebook, iar acestea vor fi postate și jurizate”, declară Cristian Munteanu, președintele Federației Artă, Muzică și Sport.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava