MOPAN Suceava

Foresta Suceava nu are în mod normal nicio emoţie în acest sezon competiţional de Liga a II-a. Se pare că, acest campionat va continua  cu mai puţine cluburi faţă de cum a încheiat anul 2016. CSM Râmnicu Vâlcea şi Unirea Tărlungeni vor rămâne în scurt timp fără echipe de seniori, astfel că doar 16 cluburi vor mai activa în actuala ediţie a eşalonului secund. Cu acestea două dispărute, plus Şoimii Pâncota şi ACS Berceni, din Liga a II-a va mai retrograda o singură echipă.
„16 cluburi am rămas, fără Tărlungeni şi Vâlcea. Cu Vâlcea am avut o discuţie şi mi-a confirmat faptul că retrage echipa de seniori şi vor participa în continuare la nivel de juniori A şi B. Iar cei de la Tărlungeni mi-au confirmat că varianta pe care au avut-o în vedere privind salvarea situaţiei pe care o traversează clubul a căzut în ultima clipă şi în acest moment se află în imposibilitatea de a continua. Nu ştiu cine, dar mi-au spus că ar fi fost o variantă care ar fi resuscitat clubul. În alte părţi nu sunt probleme deocamdată şi sper nici să nu mai fie. Am avut discuţii cu fiecare club în parte şi mi-au confirmat prezenţa”, a spus Auraş Braşoveanu, unul din reprezentanţii echipelor din eşalonul secund în Comitetul Executiv al FRF.
Cum CSM Râmnicu Vâlcea şi Unirea Tărlungeni au apucat să joace în returul Ligii a II-a, adversarele acestor două echipe din restul meciurilor rămase de disputat în acest sezon vor câştiga la „masa verde”, 3-0. Astfel, primele cluburi care ar fi trebuit să le întâlnească în etapa a 22-a pe CSM şi Unirea şi să câştige fără să joace sunt CS Baloteşti, respectiv Metalul Reşiţa. Foresta Suceava a câştigat meciul de Râmnicu Vâlcea, dar a pierdut jocul cu Unirea Tărlungeni din tur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava