Concert pascal
MOPAN Suceava

Runda a XII-a a seriei est a Diviziei A2 de volei masculin a programat pentru CSM Suceava disputa de pe terenul liderului la zi, Dinamo București. Așa cum era de așteptat, experimentata grupare bucureșteană a păstrat cifra 0 în dreptul seturilor primite, câștigând cu 3-0 (20, 13, 19).

Sucevenii au pus probleme gazdelor în primul set când au condus cu 8-4 și apoi a fost consemnată egalitatea la 16. Plusul de valoare și experiență al gazdelor a fost însă decisiv și bucureștenii s-au impus. În seturile doi și trei, profesorul Victor Pancu, de la CSM Suceava, a folosit întreg lotul de jucători pe care l-a avut la dispoziție.
”Nu am avut nicio presiune la acest meci și sunt mulțumit de modul în care s-au comportat jucătorii noștri. În primul set ne-am ridicat la nivelul adversarilor noștri și am fi putut chiar mai mult de 20 de puncte, însă blocajul dinamoviștilor a fost foarte bun pe final de set.

După acest prim set, am introdus pe teren și jucătorii tineri pentru a putea acumula experiența necesară, mai ales din dispute de calibru, ca și cel cu liderul seriei. În setul secund ei au fost destul de timizi în fața jucătorilor din capital, dar în setul al treilea s-au mai relaxat și au făcut 19 puncte.

În partida următoare vom primi în sala Unirea vizita echipei CTF Mihai I București” a declarat antrenorul echipei CSM Suceava, profesorul Victor Pancu.

Pentru CSM Suceava în partida cu Dinamo București au evoluat: Sasu, Huțuleac, Lupuleasa, Pietrariu, Gontariu, Mihuț, Orășanu, Rață, Butnaru, Buhu, Verciuc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava