Forumul economic regional Moldova
MOPAN Suceava

Shakira (47 de ani) a trecut peste despărțirea dureroasă de fostul fotbalist spaniol Gerard Piqué (37 de ani), dar încă nu e gata de o nouă relație. Recent, ea a fost protagonista unei ședințe foto sexy pentru revista Rolling Stone, acordând și un interviu publicației americane, notează click.ro.

Artista de origine columbiană, care se laudă cu o avere de 300 milioane de dolari, a pozat într-un costum de baie întreg, de culoare neagră, care i-a scos în evidență silueta fără cusur.

„Nu mă gândesc la o relație serioasă. Ce timp am pentru un bărbat acum? Îmi plac bărbații, aceasta este problema. Nu ar trebui să-mi placă bărbații după ce mi s-a întâmplat, dar încă îmi plac.”, a afirmat Shakira. Ea i-a făcut pe Gerard și pe copiii lor prioritatea ei cea mai mare în timpul relației lor și chiar s-a mutat la Barcelona pentru fostul ei partener de viață, în timp ce acesta juca fotbal pentru FC Barcelona.

„Când ieși dintr-o relație de mulți ani, există lucruri la tine care par să se fi pierdut pe parcurs. Sunt lucruri pe care le schimbi pentru cealaltă persoană sau renunți la ele complet. Când acea relație se rupe, simți că nu ai rămas cu nimic și că trebuie să te vindeci, să te cauți și să călătorești înapoi spre centrul tău”, a mai spus ea pentru Rolling Stone, conform sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/shakira-e-fericita-singura-nu-am-timp-de-2368648.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava