Concert pascal
MOPAN Suceava

Dupa o experienta de 17 ani in lumea muzicala, Shift si-a pus inspiratia, amintirile si visele in albumul “Adevarul”, mult asteptat de catre fanii artistului.

Compozitor si producator de succes, Shift si-a inceput drumul catre topurile muzicale, in 2013, prin single-ul “Sus pe toc” (feat. Marius Moga), care l-a propulsat direct in playlisturile de radio, TV si club, in care a ramas de atunci prin hituri precum “Dupa ani si ani” (feat. Vizi Imre), “Lejer”, “Rupem boxele (feat. Andreea Banica), “Avioane de hartie” (feat. Andra), “Norocos” (feat. What’s Up si Connect-R), “Urca si coboara” (feat. Ruby) etc.

Astazi, dupa numeroase colaborari de top, Shift lanseaza albumul „Adevarul”, material discografic la care a lucrat timp de doi ani si a produs in total 60 de piese, din care a ales doar 16 pentru a le include pe materialul care prezinta un mix intre underground si pop.

Despre primul lui album, Shift marturiseste: “Am tot felul de nebunii in cap, pe care am vrut sa le adun sub un singur nume – ‘Adevarul’, primul meu album, pe care si eu il astept de multa vreme. E un album mixt, cu multe colaborari inedite, cu multe feat-uri cu prietenii mei din muzica. Nu au fost alesi intamplator, sunt persoane cu care am amintiri, am mai lucrat si cu care sunt pe aceeasi lungime de unda”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava