MOPAN Suceava

Shopping City Suceava dă startul activităţilor dedicate sărbătorilor pascale, sucevenii fiind aşteptaţi cu cadOUuri valoroase constând în produse de mobilier pentru casă şi grădină marca Mobexpert, dar şi cu un program special şi multe activităţi distractive dedicate celor mici.

În perioada 1 – 13 aprilie, Shopping City Suceava răsplătește fidelitatea clienților care îşi fac cumpărăturile de Paşte din magazinele din incinta centrului comercial. Pentru a intra în cursa pentru codOUrile oferite de Iepuraş, clienţii care achiziţionează produse de minimum 100 lei pe un singur bon de casă, trebuie să completeaze talonul de tombolă şi să-l introducă în urna amplasată lângă Info Point-ul special amenajat din fața magazinului Pepco. Astfel,  patru dintre cei mai norocoși clienți își vor înnoi în pragul sărbătorilor pascale, casa şi grădina, caştigând prin tragere la sorţi unul din premiile puse în joc: un set de bucătărie cu masă extesibilă şi patru scaune din ecopiele, o canapea de living în tendinţe,  un set complet de terasă compus din 2 fotolii, canapea şi măsuţă de cafea, dar şi un leagăn confortabil pentru exterior.

Prin premiile oferite, Shopping City Suceava încurajează sucevenii să se bucure de masa festivă de Paşte împreună cu toată familia, dar şi să preţuiască momentele speciale petrecute în compania celor dragi  în zilele libere din preajma sărbătorilor: relaxează-te împreună cu ai tăi pe noua canapea din living, adună amintiri plăcute la masă de Paşte sau dacă stai la casă, setul de terasă va transforma gradina în locul perfect pentru a petrece sărbătorile în familie, uită de griji şi relaxează-te în leagănul de pe terasă!

În timp ce părinţii vor profita de ofertele şi premiile de sărbătoare, copiii se vor distra la atelierele special pregătite pentru ei. În perioada 8 – 14 aprilie, între orele 13:00 – 16:00, cei mici sunt invitaţi împreună cu părinţii şi bunicii, într-un decor special amenajat, pentru a picta cele mai frumoase ouă gigant din oraş și să se fotografieze cu Iepurașul care a poposit la Shopping City Suceava pentru a se distra alături de cei mai cuminți copilaşi. Mai mult, iepurașul îi invită pe pitici să participe împreună la „Vânătoarea de Ouă” din data de 9 aprilie, ora 12:00 (în fața magazinului Pepco), pentru a se distra și a câștiga numeroase surprize dulci.  În plus, la atelierele pentru copii organizate săptămânal de Shopping City Suceava am pregătit noi teme de educative pentru cei mici, atât la cele de sâmbăta organizate în colaborare cu SMART SCHOOL, cât şi la sesiunile KIDS CITY de duminică. Piticii sunt invitați să își pună imaginația în practică și să confecționeze ouă cu aţă colorată sau coşuleţe de Paşte, utilizând tehnici de lucru manual moderne și atractive. Atelierele vor avea loc sâmbătă, 8 aprilie, între orele 13.00 – 17.00 şi duminică, 9 aprilie, de la 10:00 la 12:00, în incinta centrului comercial, în zona magazinului Pepco.

Şi, pentru a avea mai mult timp la dispoziţie pentru a cumpăra cadourile sau noile ţinute pentru Paşte, Shopping City Suceava a pregătit un program special pentru sărbători. Astfel, Hypermarket-ul Carrefour va prelungi programul până la ora 24:00 în perioada 7 – 14 aprilie, iar sâmbătă, 15 aprilie magazinele din incinta Shopping City Suceava, dar şi Decathlon şi Leroy Merlin, vor fi deschise până la ora 18:00, în timp ce hypermarket-ul Carrefour va fi deschis până la ora 19:00. Duminică, pe 16 aprilie toate magazinele sunt închise, şi de luni, 17 aprilie începând cu ora 10:00 magazinele îşi vor deschide din nou porţile.

Cu noile colecţii de primăvară – vară în magazine, un program prelungit şi o gamă variată de produse cu care să vă umpleți coşul de Paşte, Shopping City Suceava este destinația ideală pentru cumpărăturile de sărbători pentru întreaga familie!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava