MOPAN Suceava

In anul 2012, din dorinta Clubului Rotary Suceava Bucovina de a darui sucevenilor un concert de muzica de calitate in aer liber, s-a nascut un eveniment care speram ca intre timp a devenit emblematic pentru Suceava: „Simfonii de Toamna”.
La prima editie, Filarmonica din Botosani a evoluat in fata a peste 3.000 spectatori, pe scena amplasata intre Palatul Administrativ si Biserica Catolica.

In anul 2013, la editia a doua, in fata a peste 3.500 spectatori, ne-au incantat Opera Nationala din Iasi si 5 solisti de exceptie, sub bagheta dirijorului Gabriel Bebeselea, coordonati de managerul Operei, Beatrice Rancea.

Editia a 3-a, in anul 2014, a venit cu noi surprize. In fata a peste 4.000 de spectatori, trompetistul Mirel Manea a creat alaturi de Filarmonica din Botosani, o noua seara magica. Focurile de artificii cu care ne obisnuisem de la editiile anterioare, au fost completate de un exceptional spectacol de lasere pe fond muzical. Deasemenea, incepand cu anul 2014, incercam sa promovam si talentele locale, tinerii artisti de la Scoala de Arte Ciprian Porumbescu fiind sprijiniti si incurajati sa incante cetatenii care se plimba prin Parcul Central.

Sloganul Rotary International pentru anul 2015/2016 este „Be a gift to the world”. Clubul Rotary Suceava incearca sa daruiasca evenimente si momente memorabile sucevenilor si sa fie perceput ca un dar de catre comunitatea locala. Speram ca si in acest an, 2015, sa ne ridicam la nivelul asteptarilor sucevenilor.

Simfonii de Toamna 2015, editia a 4-a, 8.8 out of 10 based on 5 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.8/10 (5 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava