Concert pascal
MOPAN Suceava

Clubul ROTARY SUCEAVA-BUCOVINA va organiza Miercuri, 14 Septembrie 2016, începând cu ora 19:30, a V-a editie a evenimentului cultural SIMFONII DE TOAMNA.

Anul acesta, sucevenii vor petrece o seara de toamna in compania artistilor de la OPERA NATIONALA ROMANA IASI care vor intrepreta arii celebre de opera. In repertoriul pregatit pentru aceasta editie a evenimentului sunt incluse piese apartinind compozitorilor Giuseppe Verdi, Gioachino Rossini, Wolfgang Amadeus Mozart, Ceaikovski, Georges Bizet si multi altii. Elementul de noutate al acestui an il constituie prezenta corpului de balet al Operei.

Orchestra va reuni 130 de artisti de elita, intr-un spectacol de sunet, dans si lumina. Concertul extraordinar va avea loc in zona centrala, pe esplanada Casei de Cultura, accesul la eveniment facindu-se doar pe baza de invitatie.

Daruiti comunitatii impreuna cu Rotary” este mesajul cu care membrii Clubului Rotary organizeaza acest proiect si anul acesta, dupa ecourile frumoase de la primele patru editii ale  proiectului.

Astfel, organizarea regalului de muzica clasica la Suceava SIMFONII DE TOAMNA, editia a-V-a,  este posibila datorita partenerilor care ni s-au alaturat in eveniment: CENTRUL DE DIAGNOSTICARE EXPLORA, FLAGA si NATURA FRUCT. Alaturi de acestia, proiectul a fost sustinut de nume importante din mediul de afaceri local, din rindul autoritatilor locale si mass-media.

In avanpremiera spectacolului, pe data de 13 Septembrie, incepind cu ora 18.00, in zona Foisorului din Parcul Central, elevii Colegiului de Arta Suceava vor sustine un recital de muzica clasica.

Clubul Rotary Suceava a organizat prima editie a evenimentului SIMFONII DE TOAMNA pe data de 13 Septembrie  2012, sub egida FILARMONICII DIN BOTOSANI.

Clubul Rotary este o organizaţie a oamenilor de afaceri şi a reprezentanţilor diferitelor profesii, care asigură servicii umanitare, promovează standarde etice înalte în toate domeniile de activitate şi stimulează relaţiile de bună înţelegere între membrii comunității.

 

SIMFONII DE TOAMNA, editia a V-a, 9.4 out of 10 based on 7 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.4/10 (7 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava