MOPAN Suceava

Sir Elton John lucrează la cel de-al patrulea material discografic al cântăreței Lady Gaga, programat să apară până la sfârșitul acestui an, potrivit contactmusic.com. Starul britanic a declarat că a luat decizia de a se implica, pentru că a simțit că ultimul album al artistei, ‚Artpop’, „nu a fost un disc prea bun”.

Într-un interviu acordat recent unui post de radio, muzicianul în vârstă de 68 de ani a spus că săptămâna aceasta are programată o sesiune de scris cu Gaga și că piesele de pe noul album ce le-a ascultat până acum i-au amintit de hit-urile sale de la începutul carierei. De asemenea, pentru producerea noului material discografic, cântăreața ar fi angajat câteva nume mari precum Matk Ronson, RedOne și Giorgio Moroder.

Elton John a spus, potrivi surei citate: „Voi scrie împreună cu Lady Gaga mâine. Am ascultat două melodii, sunt fantastice. Chiar sunt niște piese grozave. Mi-au adus aminte de cântecele pe care le-a lansat la începutul carierei sale – ‚Bad Romance’ sau ‚You and I’.”

Întrebat ce l-a motivat să o ajute pe Lady Gaga cu noul album, în afara prieteniei strânse ce îi leagă, starul britanic a spus că cel de-al treilea disc al cântăreței, ‚Artpop’, a fost un eșec din punct de vedere comercial, comparativ cu primele ei două materiale discografice. „Nu a fost un album bun și cred că și ea recunoaște acest lucru.”, a spus Elton John.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava