MOPAN Suceava

Legendarul muzician Sir Elton John a fost remunerat, potrivit presei de peste ocean, cu uriaşa sumă de 1 milion de lire sterline, pentru a cânta la nunta nepoatei unui multimiliardar. Cântăreţul a fost una dintre atracţiile serii la nunta lui Irene Kogan cu Daniel Kenvey, care a avut loc sâmbătă seară şi care a durat nouă ore, notează contactmusic.com.

Sir Elton, 69, a fost prima celebritate care s-a ocupat de întreţinerea atmosferei. El a cântat 12 piese, iar melodia ‘Tiny Dancer’ a dedicat-o miresei. „Asta este pentru Irene. Nu este chiar atât de mititică (nr. tiny), dar ştiu, cu siguranţă, că este o foarte bună dansatoare, pentru că o pot vedea pe ring.”, a spus cântăreţul.

A urmat Mariah Carey, care cere pentru o apariţie, potrivit zvonurilor, în jur de 2.5 milioane de lire sterline. Ea a venit la cerea tinerilor şi le-a dedicat acestora hit-ul ei din 2005, ‘We Belong Together’, potrivit ziarului The Sun.

Pe lângă cei doi faimoşi muzicieni, la nuntă şi-au mai făcut apariţia Antonio Banderas, care a ţinut un discurs, dar şi Mark Ronson, care a încheiat evenimentul cu un memorabil program de muzică dance.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava