MOPAN Suceava

Sistemul informatizat de monitorizare a prezenţei la vot şi de prevenire a votului multiplu va fi testat duminică, 22 mai, începând cu ora 9 când va avea loc o simulare naţională, a anunţat prefectul de Suceava, Constantin Harasim. Harasim a declarat că a trimis circulare tuturor primăriilor din judeţ pentru a se asigura accesul operatorilor de calculator în cele 555 de secţii de votare care vor fi amenajate pentru alegerile locale din data de 5 iunie.

Operatorii au fost recrutaţi de Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS) şi dotaţi cu tablete cu coduri speciale de acces. „Pe 22 mai începând cu ora 9 se va desfăşura la nivel naţional o simulare privind funcţionarea sistemului informatizat de monitorizare a prezenţei la vot şi de prevenire a votului multiplu. În acest sens am trimis o circulară la toate primăriile pentru a asigura accesul operatorilor de calculator în secţiile de votare dar şi Inspectoratului Şcolar Judeţean întrucât unele secţii vor fi amenajate în unităţi de învăţământ. Sper ca exerciţiul să iasă bine şi să nu fie disfuncţionalităţi”, a declarat prefectul.

Constantin Harasim a mai spus că Prefectura se află în grafic cu organizarea alegerilor locale şi că până pe 26 mai vor fi tipărite cele 630.000 de buletine de vot.

Sistemul informatizat de monitorizare a prezenţei la vot va fi testat duminică, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava