Concert pascal
MOPAN Suceava

Social democrații suceveni își reafirmă susținerea pentru Guvernul Grindeanu ”un guvern desemnat de majoritatea parlamentară PSD-ALDE cu legitimitatea conferită de rezultatul alegerilor parlamentare din 11 decembrie 2016”. PSD Suceava a anunțat acest lucru printr-un comunicat de presă. ”Susținerea acestui guvern este fundamentată pe garanția pe care actualul executiv o prezintă pentru implementarea programului de guvernare a PSD, care a câștigat încrederea, exprimată prin vot, a majorității populației României. Acest guvern, care a implementat deja numeroase măsuri social-economice (majorarea salariului minim, majorarea salariilor medicilor, profesorilor, artiștilor, a celor din administrația publică, creșterea pensiilor, a burselor pentru elevi și studenți și, nu în ultimul rând, facilități pentru mediul de afaceri și sprijin pentru societățile comerciale românești), poate și trebuie să continue punerea în aplicare a tuturor celorlalte prevederi ale programului de guvernare menite să determine creșterea calității vieții tuturor românilor”, se menționează în comunicatul PSD Suceava.

”Interesele județului Suceava au fost corect susținute, dar în limite realizabile, obiective și nu sub forma unor solicitări fanteziste, profund demagogice, ca cele ale colegilor liberali”

Organizația PSD Suceava, se precizează în document, împărtășește opinia președintelui PSD, Liviu Dragnea, că Parlamentul trebuie să fie spațiul disputelor politice civilizate, recunoaște dreptul societății civile de a-și transmite (chiar și într-o manieră neconvențională) mesajul către clasa politică, dar pentru rezolvarea problemelor sunt necesare mijloace politice democratice și nu ”incitarea societății la încălcarea regulilor democrației, așa cum a făcut-o președintele Klaus Iohannis la intervenția sa din plenul Parlamentului, fapt ce poate duce, din nefericire, la divizarea societății românești”. ”Parlamentarii PSD Suceava nu incită pe nimeni la manifestare stradală dar nici nu îngrădesc dreptul fiecăruia ca, în nume propriu, să se manifeste astfel. Pentru parlamentarii suceveni ai PSD, ca și pentru colegii lor din țară, în aceste zile prioritatea a fost adoptarea bugetului de stat, care să permită deblocarea activității consiliilor județene și a primăriilor, în folosul comunităților pe care le reprezintă, așa cum s-a promis în campania electorală. Interesele județului Suceava au fost corect susținute, așa cum o demonstrează bugetul adoptat, dar în limite realizabile, obiective și nu sub forma unor solicitări fanteziste, profund demagogice, ca cele ale colegilor liberali”, se încheie comunicatul PSD Suceava.

Social democrații suceveni își reafirmă susținerea pentru Guvernul Grindeanu, 3.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava