Concert pascal
MOPAN Suceava

Şoferul care a rupt semaforul din intersecţia Nordic din a treia zi de Crăciun, Cristian Bordeanu, este căutat de polițiștii suceveni. Într-un comunicat de presă se arată că Poliţia Suceava îl caută pe inculpatul Cristian Bordeanu, de 42 de ani, din Suceava, care se sustrage de la măsura arestării preventive.

Pe numele său a fost emis mandatul de arestare preventivă pentru 30 de zile, pentru comiterea infracțiunilor de ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, constând în aceea că ”la data de 27.12.2016 (…) fără a deține permis de conducere și având o alcoolemie peste limita legală, a condus autoturismul, pe bulevardul George Enescu (…). Înainte de a ajunge în intersecția cu strada Universității, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în impact cu stâlpul metalic de susținere a semaforului electric amplasat în zona intersecției”.

Persoanele care pot da relații ce pot conduce la identificarea lui Cristian Bordeanu sunt rugate să apeleze nr. de telefon 0230/203165, 0230/203004 sau prin 112.

Reamintim că în accident a fost implicat un autoturism Mercedes break, la volanul acestuia fiind un bărbat de 42 de ani. Acesta circula pe bulevardul George Enescu, dinspre „Curcubeul” iar în momentul în care a ajuns în apropierea intersecţiei de la „Nordic” a scăpat de sub control maşina, a intrat pe scuarul care delimitează ieşirea spre str. Universităţii şi a pus la pământ stâlpul pe care era montat semaforul. Şoferul a rămas încarcerat în maşină, poliţiştii ajunşi la faţa locului constatând că acesta mirosea a alcool. Printr-o minune, o femeie care se afla în apropierea locului în care a avut loc accidentul a scăpat cu viaţă, ea suferind doar un atac de panică.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava