Concert pascal
MOPAN Suceava

Incertitudinea în ceea ce privește disputarea meciului din cadrul etapei a XIII-a a Ligii a II-a de fotbal dintre Foresta Suceava și Șoimii Pâncota a plutit până în ultima clipă, oaspeții reușind pe ultimii metri să evite excluderea din campionat. După ce în runda precedentă nu reușiseră să organizeze pe teren prorpiu partida cu CSM Râmnicu Vâlcea, era greu de presupus că vor găsi fonduri pentru o deplasare în Bucovina. Totuși, arădenii s-au ”ambalat” și au adunat doar zece jucători pentru a fi prezenți la meciul de pe ”Areni”.
Disputa dintre Foresta Suceava și Șoimii Pâncota, deși opunea tot o echipă întreagă contra uneia aflate în inferioritate numerică ca la Brașov, nu a semănat deloc cu întâlnirea de sub Tâmpa. Demoralizați, blazați și nepregătiți, oaspeții au opus o rezistență slabă și la un moment dat chiar s-au supărat după ce gazdele au deschis ”robinetul” de goluri.
”Festivalul” de goluri de pe stadionul ”Areni” a început în minutul 4 când șutul ratat a lui Bujor a fost deviat în plasa porții arădenilor de un fundaș. A fost doar 4-0 la pauză după reușitele lui Lucian Dumitru, Alin Mutu și același Bujor, oaspeții punând și ei ”umărul” la acest scor. Jocul a fost unul care nu poate fi caracterizat pentru că Șoimii Pâncota nu a opus rezistență, deși a încercat.
După pauză partida s-a transformat într-un fel de ”aripioară sau picior”, Foresta Suceava fiind decisă să se desfășoare și să se destindă la antrenamentul cu public cu Șoimii Pâncota. Așa se face că după ce s-au înscris doar 4 goluri în prima repriză, în cea secundă s-au marcat 10.
Au reușit să ”perforeze” poarta oaspeților pe rând, Bogdan Rusu, Lucian Dumitriu, Strugariu, același Bujor, Marius Matei, autogol Dulap, Marius Matei de încă două ori, Daniel Lung din penalty și Alin Mutu. După lovitura de la 11 metri acordată Forestei Suceava, oaspeții au vrut să se retragă de pe teren mai ales că și căpitanul lor de echipă Stelitano a părăsit terenul accidentat. Până la urmă Șoimii Pâncota au rămas pe teren și au pierdut meciul cu Foresta Suceava cu 14-0! Pentru psihicul sucevenilor și pentru tonusul lor fizic, a fost un antrenament bun, însă jocul cu Steaua de joi din Cupa României va fi cu totul altfel. În ceea ce-i privește pe cei de la Șoimii Pâncota, ei ar fi trebuit să se gândească bine înainte să pornească pe drumul lung al Ligii a II-a mai ales în acest sezon cu 20 de echipe. Mai sunt șapte etape din acest tur de campionat și pentru arădeni vor mai veni ”nori negri” așa cum a fost la Suceava.

Foresta Suceava: Hînţăscu – Mihălăchioae, A. Mutu, D. Lung, Semeghin (cpt.) – Cerlincă, L. Dumitriu, Dănilă, Căinari – Bujor, Bg. Rusu.
Rezerve: Niga – Rz. Avram, Aeroaiei, D. Drugă, Vl. Stănescu, Strugariu, M. Matei.
Antrenor: Cristian Popovici

Şoimii Pâncota: Horvath – Copilescu, Stelitano (cpt.), Stoichiţoiu, A. Pătraşcu, Dulap – Ursoi, Randi, D. Popa, D. Dan.

Arbitru: Marius Nechita Chioran (Cluj-Napoca); Asistenţi: Ciprian Iovu şi Iulian Cătălin Brînză (ambii din Botoşani).

Rezultate consemnate în etapa a XIII-a:
ASU Poli Timișoara – Olimpia Satu Mare    1-1
UTA Bătrâna Doamnă – Dunărea Călărași    2-0
Unirea Târlungeni – Academica Clinceni    2-2
CSM Râmnicu Vâlcea – Luceafărul Oradea    3-0
ACS Berceni – Sepsi Sf.Gheorghe    0-1
Dacia Brăila – FC Brașov    1-0
Metalul Reșița – CS Mioveni    0-0
CS Balotești – Juventus București    0-2
Foresta Suceava – Șoimii Pâncota    14-0
Chindia Târgoviște – CS Afumați

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava