Concert pascal
MOPAN Suceava

Peste 15.000 de pacienți externați, 20.000 de consultații, 1400 de operații pe cord deschis, peste 12.000 de coronarografii, 4000 implanturi de stent, peste 1700 de dispozitive implantabile: acesta este bilanțul a 8 ani de activitate medicală privată la Brașov a Spitalului de Cardiologie Clinicco. Anul acesta, policlinica a adăugat noi specialități, complementare cardiologiei, astfel că pacienții noștri pot beneficia de consultații de diabet și boli de nutriție, endocrinologie, neurologie, dar și psihoterapie.

Spitalul de Cardiologie Clinicco aniversează 8 ani de activitate medicală. În 2009, am fost primul centru privat de cardiologie din ţară. 8 ani mai tîrziu, Spitalul de Cardiologie Clinicco Braşov continuă să fie singurul centru din regiune care operează pe cord deschis şi singurul centru abilitat care tratează pacienţii cu tulburări de ritm şi de conducere cu ajutorul dispozitivelor implantabile. În cei opt ani de activitate, echipa medicală a Spitalului de Cardiologie Brașov a fost întotdeauna orientată către achiziționarea și punerea la dispoziția pacienților a celor mai noi tehnologii medicale. Anul acesta, în premieră la Brașov,  procedurilor deja existente am adăugat-o pe cea de rotablație.

Adrian Teciu, manager Clinicco Brașov : „Considerăm 2016 un nou început. Sperăm să constituim o bază solidă din anul trecut şi să ne putem dezvolta activitatea în 2017. Direcţiile de dezvoltare, pe scurt, sunt creşterea ambulatoriului prin adăugarea a noi specialităţi şi totodată diversificarea activităţii de spital. În puţine cuvinte consolidarea Cardiologiei şi adăugarea de noi direcţii medicale. Pacientul are nevoi și înainte de a ajunge în spital, dar și după ce a părăsit unitatea medicală. Spitalul de cardiologie Clinicco este orientat spre a acoperi aceste necesități. Împreună cu alți parteneri inițiem programe de prevenție, ne vom dezvolta si în zona de imagistică, dar foarte important este că deja asigurăm pacienților partea de recuperare medicală.

Îngrijire promtă şi tratament corespunzător nevoilor fiecărui pacient, intervenţii eficace şi competente, gardă permanent, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, program profesional postoperator, supervizat medical, individualizat, care are rolul de a ajuta pacienţii să îşi revină după o spitalizare în urma unei intervenţii – asta primesc pacienţii Clinicco de 8 ani.  De 8 ani, Spitalul de Cardiologie Clinicco se află la Braşov pentru pacienţii cardiaci din regiune pentru a le oferi siguranţă şi stabilitate. Continuăm să facem ceea ce știm mai bine: medicină de calitate!
https://gallery.mailchimp.com/f738313a7d04e2e14a66f9e17/images/cac24f5e-4ea7-48e5-ae63-9724fe4d4446.png

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava