MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute la Bacău s-au desfăşurat Campionatele Naţionale de Nataţie rezervate seniorilor, tineretului şi juniorilor. La competiţie au luat parte 270 de sportivi de la cele mai titrate cluburi din ţară. Spre satisfacţia iubitorilor de sport din Suceava, după o pauză de aproape 20 de ani, sportive Diana Lissov a cucerit două medalii în competiţia feminină. În pofida faptului că are doar 15 ani, sportiva antrenată la CSŞ 3 Suceava de profesorul Cezar Moscaliuc a urcat pe podiumul senioarelor, obţinând o medalie de argint în proba de 400 metri mixt şi una de bronz la 200 metri bras.

Diana Lissov a avut o evoluţie excelentă şi-n competiţia junioarelor, în care a urcat de cinci ori pe podium, obţinând trei medalii de aur în probele de 50 metri bras, 200 şi 400 de metri mixt, dar şi două locuri II la 100 şi 200 metri bras. Graţie acestor rezultate, Diana s-a calificat la Campionatul Balcanic, ce va avea loc în luna aprilie, la Oradea. Tot în competiţia juniorilor, colegul său Teodor Marchitan a obţinut două medalii de campion naţional în probele de 100 şi 200 metri bras şi una de argint la 50 de metri bras.

CSŞ 3 Suceava a reuşit să câştige două medalii şi-n concursul de ştafetă la juniori, una de argint la 4×100 metri mixt, în componenţa Teodor Marchitan, Claudiu Timofte, Mircea Nistor şi Călin Stafie, şi una de bronz la 4×100 metri liber, în componenţa Teodor Marchitan, Claudiu Timofte, Mircea Nistor şi Ioan Onesim.

Sportiva Diana Lissov a adus din nou o medalie pentru înotul sucevean după o pauză de 20 de ani, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava