MOPAN Suceava

Sprijinirea asociațiilor crescătorilor de animale din județ reprezintă una dintre prioritățile candidatului PNL la președinția Consiliului Județean, senatorul Gheorghe Flutur, cel care s-a mai aflat în fruntea administrației județene în perioada 2008-2012.

Flutur a declarat că va încuraja ”asocierea sănătoasă” a fermierilor și nu o asociere”de tip colhoz” subliniind că aceste structuri trebuie sprijinite, consiliate, pentru a-și apăra drepturile, pentru a-și primi subvențiile la timp.

”Aș dori să prezint un exemplu de bună practică, la Ciocănești, unde primarul Radu Ciocan s-a implicat în sprijinirea crescătorilor de vaci, concret, în ceea ce privește colectarea și valorificarea laptelui, reușind să se obțină un preț bun pe litru. La Ciocănești se pot vedea 5 stâni realizate la standarde europene. Au energie electrică de la panouri solare, acces facil până la stâni.  Astfel, iată, se pot vedea în Munții Suhardului condiții umane pentru crescătorii de animale, și care merită să fie în tot județul.

Așa cum am reușit ca ministru,  prin măsurile luate atunci, să încurajez cu bune rezultate asocierea, o asociere sănătoasă, nu de tip colhoz, cum mai văd că propun unii pe aici, voi sprijini și asocierea crescătorilor de animale. Este una dintre priorități”, a declarat Gheorghe Flutur.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava