MOPAN Suceava

Ștefan Bănică spune „Gură, taci!” într-un amplu turneu național, care se va desfășura în această toamnă în 8 orașe din țară. Turneul poartă numele celui mai recent single lansat de artist. Concertul din Suceava va avea loc în data de 20 noiembrie 2015, începând cu ora 19:30, în sala mare a Casei de Cultură a Sindicatelor.

„Tu îi vorbești inimii, îi spui ce simți, dar mintea îți ordonă “gură, taci!”, lucru care ni se întâmplă tuturor în viața de zi cu zi. “Gură, taci!” poate avea foarte multe sensuri, mai ales în contextul actual politic, social, monden etc. Piesa e veselă, plină de ritm și energie. Iar videoclipul a fost una dintre cele mai relaxante filmări din ultimii ani, ne-am distrat toți. Sper să vă placă noul meu cântec și aștept cu nerăbdare să ne întâlnim în sălile de spectacol și să trăim împreună, prin muzică, seri de de neuitat!” – a declarat Ștefan Bănică

Concertele Ștefan Bănică sunt evenimente de referință în peisajul muzical românesc. Artistul oferă, de fiecare dată, publicului, o experiență nouă și de neuitat. Fanii vor avea parte de un spectacol grandios, din care nu vor lipsi efectele tehnice, sceno-tehnice, jocurile de lumini și grafica inedită. Mai presus de toate, însă, publicul se va bucura de un spectacol live emoționant si energic.

Trăiește momente speciale și prețuiește valorile! Vino la Concertul „Gură, taci!” susținut de Ștefan Bănică în Suceava! Vineri, 20 noiembrie, ora 19.30, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Biletele se găsesc la casa de bilete a Casei de Cultură și online, pe vandbilete.ro, bilete.ro, myticket.ro, eventim.ro. În funcție de categorie, prețul biletelor este de: 120 de lei – categoria VIP, 100 de lei – categoria I, 80 de lei – categoria a II-a, 50 de lei – categoria a III-a.

Videoclipul „Gură, taci!”, în regia lui Bogdan Daragiu, poate fi urmărit aici

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava