MOPAN Suceava

Veteranul muzician Sting vinde conținutul fostei sale case din Londra, pregătindu-se pentru mutarea într-o altă reședință, potrivit contactmusic.com. Starul trupei The Police și soția lui, Trudie Styler, și-au vândut recent fosta lor casă de familie din capitala britanică, iar acum se pregătesc să devină locatari într-un apartament nou din zona de dezvoltare a centralei Battersea.

De curând au apărut informații conform cărora cântărețul scoate la licitație o serie de articole astfel încât cuplul să poată reduce costul aranjamentelor de schimbare a locuinței, iar 200 de obiecte vor fi disputate în cadrul vânzării.

Printre loturile disponibile se află un pian Steinway și opere de artă din colecția lui Sting, inclusiv o lucrare a artistului britanic Ben Nicholson, care este estimată la un preț de până la 800.000 de dolari.

Alte articole de artă incluse în vânzarea casei Christie´s de la Londra sunt piese realizate de Henri Matisse, Pablo Picasso și Gustav Klimt, mai scrie sursa citată. Licitația este programată să aibă loc pe 24 februarie 2016.

Sting a vândut vila din St. James’s Park mai devreme în acest an pentru suma de 30 de milioane de dolari, iar noua sa proprietate este un apartament situat în locul prezentat pe coperta albumului ´Animals´ din 1977 al trupei Pink Floyd.

Zona fostei centrale este transformată într-un complex rezidențial/industrial de dezvoltatori, iar starul va fi unul dintre primii rezidenți care se vor muta în apartamentele luxoase de aici.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava